Μετά τη Χίο, τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη», σε σενάριο Μιμής Ντενίση και Μάρτιν Σέρμαν και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, συνεχίζονται στη Μυτιλήνη. Το TLIFE βρίσκεται μαζί με τους πρωταγωνιστές στο νησί της Λέσβου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, οι συντελεστές μαζί με δημοσιογράφους γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Όπως μπορείς να καταλάβεις από τις φωτογραφίες, το κλίμα μεταξύ ηθοποιών και δημοσιογράφων ήταν υπέροχο.

Όπως τονίζεται, «πρόκειται για μια υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών με διεθνές καστ που τιμά τον πολιτισμό της Ιωνίας. Ένα σπουδαίο κινηματογραφικό εγχείρημα με πανανθρώπινα μηνύματα, που φιλοδοξεί να αναπαραστήσει με πειστικότητα την ατμόσφαιρα της εποχής μέσα από άρτια σκηνικά και κοστούμια. Όλοι οι χώροι θα διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της εποχής. Για να αποδοθεί σωστά η σπαρακτική καταστροφή της Σμύρνης, η παραγωγή θα επιστρατεύσει σύγχρονα ψηφιακά εφέ, όπου χρειάζεται».

Στην ταινία συμμετέχουν μεταξύ άλλων διεθνείς σταρ, όπως η Βανέσα Ρεντγκρέιβ και ο Ρούπερτ Γκρέιβς, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Burak Hakki, Κρατερός Κατσούλης, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Χρήστος Στέργιογλου, Ντίνα Μιχαηλίδου, Νέδη Αντωνιάδου, Αναστασία Παντούση, Daphne Alexander, Κώστας Κορτίδης, Έφη Γούση, Γιάννης Εγγλέζος, Daniel Crossley, Duncan Skinner, Nathan Thomas, Fotina Papatheodorou και ο Γιάννης Βογιατζής.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, από την Tanweer, τα Χριστούγεννα του 2021, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης.

Φωτογραφίες – Ρεπορτάζ για το TLIFE: Άννα Καντζηλιέρη

Περισσότερα Εδω