Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

ΝΕΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ VIDEO

ViberViber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πρόκειτε για ένα super yacht και το όνομα το 007 αποτελεί σημείο αναφοράς …και δεν είναι τυχαίο …διότι όπου πήγαινε οι φωτογραφικές μηχανές περνάν «φωτιά» για να έχουν αναμνηστικές φωτογραφίες …με το σκάφος του James Bond .
Λόγω του ιδιαίτερου στυλ του εχει προσεγγίσει πολλούς κατοίκους και επισκέπτες ,και όλοι θέλουν να δουν απο κοντά το συμβάν με το ήμιβυθισμένο Super mega yacht.στην παραλία Κολώνα της Κύθνου.

Το υπερπολυτελές σκάφος «007» το οποίο έχει συνδέσει το όνομά του με τον James Bond, προσάραξε το βράδυ της Παρασκευής στην Κύθνο.Παρουσίασε εισροή ύδάτων ,και απο τότε καθημερινώς όλο το νησί προσπαθεί να ενημερωθεί απο τις Δημοτικές και Λιμενικές Αρχές της Κύθνου ,για το τι μέλλει γενέσθαι …για το γεγονός .
Όπως βλέπετε με νέο φωτογραφικό -video υλικό το «007»παραμένει στην αμμώδη περιοχή και περιμένει …να μεσολαβήσει όχι ο πράκτορας James Bond …αλλά ο Ναυτικός Πράκτορας για να κοστολογήσει το κόστος του ατυχήματος και να ξεκινήσουν διαδικασίες για να το μεταφέρουν σε Ναυπηγείο .

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ -ΚΥΘΝΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

FacebookFacebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google NewsGoogle News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω