Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν μία από τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Λένα Δροσάκη.

Μερικούς μήνες μετά και όσο ο ηθοποιός είναι προφυλακισμένος, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη για το κίνημα #MeToo και το τραύμα που της έχει προκαλέσει. Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός δεν είναι ακόμη έτοιμη να μιλήσει για την καταγγελία της και θα το κάνει όταν ο χρόνος είναι σωστός.

«Σε ό,τι αφορά το #metoo και την απόφαση μου να μιλήσω, υπήρχε και η δύσκολη παράμετρος της οικογένειας και των παιδιών. Από στη στιγμή που υπάρχει μια οικογένεια, οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μια και δυο και τρεις φορές και να πάρεις φυσικά και τη γνώμη τους. Μόνο αυτό μπορώ να σου πω. Ο Φάνης σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν βράχος…», ανέφερε για την υποστήριξη του συζύγου της και της οικογένειας της.

«Θα μιλήσω κάποια στιγμή για όλα όσα συνέβησαν όταν φτάσει ο σωστός χρόνος, αλλά δεν είναι σίγουρα το τώρα. Το #metoo στη ζωή μου είναι τοποθετημένο στο άμεσο παρόν, στο τώρα και είναι ακόμα εδώ, γι’ αυτό και δεν θέλω να μιλήσω», τονίζοντας πως δεν είναι έτοιμη να καταθέσει όλα έχει βιώσει.

 

«Στα 47 μου χρονιά, μπορώ να πω ότι το #metoo ήταν το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει στη ζωή μου και δεν το συγχέω με την απώλεια. Το τραύμα, θεωρώ ότι επουλώνεται…», εκφράζοντας την πεποίθηση της πως ο χρόνος μπορεί να επουλώσει τις πληγές της.

Περισσότερα Εδω