Η Στεφανία Γουλιώτη προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή «Ελένη» και την Δήμητρα Καλφούντζου. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων και για τον ρόλο της μυστηριώδους Αλεξάνδρας στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης με μαεστρία καταφέρνει και αφήνει μυστήριο το παρελθόν του Ορέστη, μέχρι που εμφανίζεται η Αλεξάνδρα. Εκείνη νομίζει ότι ο Ορέστης της ανήκει και εμφανίζεται στο νησί για να τον φέρει πίσω. Ο Χριστοφόρος έχει αυτό που έχουν οι μεγάλοι ευφυείς άνθρωποι, οι οποίοι δεν σου μεταδίδουν πόσο ευφυείς είναι. Δεν ήξερα ότι ενώ κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο αυτός ερχόταν για να γράψει το ρόλο της Αλεξάνδρας για εμένα!» ανέφερε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.

«Το γεγονός ότι χρειάζεται να έρθει ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης με το «Maestro» για να θυμίσει σοβαρά ζητήματα είναι ένα πρόβλημα της κοινωνίας μας. Θα εστίαζα – εκτός από τη ζωή της γυναίκας που κακοποιείται – και στη ζωή εκείνης που είναι μέσα σε ένα γάμο χωρίς να είναι ευτυχισμένη. Να ένας λόγος που δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Στην κοινωνία μας ο γάμος και το παιδί είναι συνυφασμένος με την επιτυχία και έτσι κάνουν παιδιά γυναίκες που δεν θα έπρεπε. Η μεγαλύτερη νεύρωση και δυστυχία ξεκινά από το να προσπαθήσεις να φτάσεις ένα βαθμό ευτυχίας που δεν είναι δικός σου», δήλωσε.

 

Η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε πως ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τη φωνή της μαμάς της που έλεγε «θα περάσει το τρένο».

«Φοβόμαστε να κλάψουμε. Είναι και αυτό μέρος της καταπίεσης που ζούμε. Το ίδιο ισχύει και με το σ’ αγαπώ, νομίζουμε ότι είναι δείγμα αδυναμίας. Προσπαθώ να λέω σ αγαπώ, αλλά έχω κι εγώ όπως οι περισσότεροι θέμα με τη δέσμευση. Μόλις εγκαταλείψεις ένα κομμάτι σου και το παραδώσεις στον άλλον, είσαι μίσος», είπε η ηθοποιός.

Περισσότερα Εδω