Ανανεώθηκε προσθέτοντας τρία νέα μεγάλα brand names στην «αγκαλιά» του και φόρεσε τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες του από κάθε γωνιά της Θεσσαλίας.

To αγαπημένο εμπορικό κέντρο στη Λάρισα, Fashion City Outlet μεγάλωσε και συμπλήρωσε τα πέντε χρόνια λειτουργίας του δελεάζοντας ακόμη περισσότερο το καταναλωτικό κοινό, καθώς στα ήδη μεγάλα ονόματα προστέθηκε το πασίγνωστο αγαπημένο κατάστημα παιχνιδιών «Μουστάκας», το γνωστό brand “Sinsay” και το νέο concept store, «Public +home», ικανοποιώντας έτσι όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες.

Το Fashion City Outlet -αν μη τι άλλο- διανύει την ευτυχέστερη περίοδο της ζωής του. Οι τρεις νέες προσθήκες μεγάλων brands ανανέωσαν το ήδη μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών, με τα καινούρια «αποκτήματα» του συγκροτήματος, να αυξάνουν περισσότερο τη δημοτικότητά του παρέχοντας κάθε λογής αγαθά στο κοινό του.

Η ποικιλία τεράστια, και η βόλτα στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο αποτελεί πάντα την αγαπημένη νότα διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Προτάσεις για μόδα, σπίτι, τεχνολογία, παιχνίδια, ψυχαγωγία και φαγητό εγγυώνται την πλέον διασκεδαστική περιήγηση στους διαδρόμους του πολυκαταστήματος.

Η ατμόσφαιρα, φυσικά, εορταστική ενόψει Χριστουγέννων, με το λαμπερό Δένδρο υπερπαραγωγή να έχει ήδη φωτιστεί δίνοντας την απαραίτητη εορταστική νότα στην μαγική ατμόσφαιρα…

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΑ BRANDS TOY FASHION CITY OUTLET

Κατάστημα Παιχνιδιών «Μουστάκας»

Ο πιο αγαπημένος προορισμός των παιδιών! Προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ευχαρίστησης και διασκέδασης σε κάθε τους επίσκεψη. Με αδιαμφισβήτητη αξία την ποιότητα σε προϊόντα και εξυπηρέτηση, τα παιδιά μπαίνουν σε ένα κόσμο ονειρικό, αφού μπορούν να βρουν επώνυμα, κλασσικά και αποκλειστικά παιχνίδια, καθώς και εποχιακά είδη, βιβλία, ηλεκτρονικά και είδη bebe.

Για την εταιρεία «Μουστάκας» δεν υπάρχουν πελάτες. Υπάρχουν μαμάδες, μπαμπάδες, θείοι, θείες, παππούδες και γιαγιάδες, νονοί και νονές… και εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά!

Το κατάστημα στο Fashion City Outlet, που αποτελεί το πρώτο κατάστημα της Ηπειρωτικής Ελλάδας (εκτός Αθήνας & Θεσσαλονίκης), αναπτύχθηκε σε επιφάνεια μεγαλύτερη των 2.000 τ.μ.

Sinsay

Το αγαπημένο brand που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των καταναλωτών δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να επιλέξουν τα αγαπημένα τους fashion items, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η ποικιλία των συλλογών της επιτρέπει τη δημιουργία μοντέρνων συνόλων, κατάλληλα για κάθε περίσταση και λειτουργεί ως καθημερινή πηγή έμπνευσης για εφήβους και νεαρές γυναίκες, καθώς και για άνδρες που προτιμούν ένα casual urban style.

Το κατάστημα έχει συνολική έκταση 846 τ.μ.

Public + home

Το κατάστημα της Media Markt, το οποίο λειτουργούσε ήδη στο Εμπορικό Κέντρο, ανακαινίστηκε πλήρως για να φιλοξενήσει το νέο concept store, «Public +home», σε μία έκταση 2,500 τ.μ.

Το κατάστημα συνδυάζει την υψηλή εξειδίκευση της Μedia Markt στις οικιακές συσκευές & την μοναδική εμπειρία Public! Οι εξειδικευμένοι «home experts» των «Public + home», ξεναγούν τους επισκέπτες σε χιλιάδες επιλογές για το σπίτι, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις με βάση τον προϋπολογισμό του πελάτη με καθημερινές προσφορές και ευελιξία πληρωμών.

…ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΜΟΙ

Μην λησμονούμε βέβαια, ότι ήδη εδώ και πέντε χρόνια το Fashion City Outlet φιλοξενεί δεκάδες ηχηρά ονόματα που υποδέχονται χιλιάδες καταναλωτών κάθε χρόνο, όπως οι:

Adidas, Admiral, ALE The Non Usual Casual, American Stars, anonima, attrattivo, Brooks Brothers, Clodist, Edward Jeans, Fratelli Petridi, Funky Buddha, Guess, Kozee, Lapel, LC Waikiki, Manetti, Mango, Matou France, Migato, Nakas Bookhouse, Oxette Loisir, Panaidis, Pepco, Prince Oliver, Puma Sports Collection, Replay, Sagiakos, Staff, Tommy Hilfiger, Tsakiris Mallas, Understories, Yours.

Φυσικά είναι πλούσιο και σε προτάσεις ψυχαγωγίας με την λειτουργία πάντα των Village Cinemas καιVolta Fun Town, ενώ στην εστίαση φιγουράρουν τα: Camelot, pizza.gr, Goody’s Burger House, Mikel καιHot Pot.

Ανοιχτά σήμερα Κυριακή

Ανοιχτά είναι σήμερα Κυριακή το Fashion City Outlet από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και παρέα με τον Αϊ Βασίλη να ψωνίσουν με την άνεση τους και να επωφεληθούν των μεγάλων ευκαιριών που προσφέρει στο πλαίσιο της Black Friday.

Προσφορές έως και 80% φθηνότερα από τις ήδη μειωμένες τιμές στα πιο trendy γυναικεία, ανδρικά και παιδικά brands, στη μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών, στις πιο hi-tech συσκευές και τα πιο ψαγμένα προϊόντα.

Δείτε φωτογραφίες:

Νικόλας Σελητσιανιώτης – ΦΩΤΟ: Κώστας Τσιάρας 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω