Πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα ο οποίος υποστήριξε πως “οι γυναικοκτονίες στη χώρα μας οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών”. Πολλά είναι και τα πρόσωπα που έχουν πάρει δημόσια θέση για τις δηλώσεις αυτές, ανάμεσά τους και ο Λευτέρης Γκιωνάκης.

Ο γιος της Πωλίνας Γκιωνάκη μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα χαρακτήρισε “τραγικό” το να κάνει κάποιος χιούμορ με τέτοια θέματα.

«Εκνευρίστηκα πάρα πολύ. Μετά βγήκε και είπε ότι έκανε χιούμορ. Θεωρώ ότι με το να βάζουμε τη λέξη χιούμορ, κωμωδία σε κάτι που είναι προσβλητικό… δεν είμαστε στο απυρόβλητο και η κωμωδία έχει όρια και για κάτι τόσο μεγάλο που ξεσπάει πιστεύω είναι τραγικό να βγαίνεις και να το κοροϊδεύεις.

Σίγουρα είμαι περισσότερο ευαισθητοποιημένος λόγω της εμπειρίας που έχει ζήσει η μητέρα μου. Αν έχεις ζήσει κάτι εσύ ή κάποιος δικός σου, είσαι πιο ευαισθητοποιημένος. Το αστείο έχει όρια, το χιούμορ δεν είναι στο απυρόβλητο. Η μητέρα μου, μου έχει πει ότι τον ξέρει τον κύριο Τζούμα.

Ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ ευφυής, με πολύ χιούμορ και δεν κατάλαβε γιατί το είπε αυτό. Εκείνη έχει πολύ καλή άποψη για τον κύριο Τζούμα οπότε δεν εκνευρίστηκε τόσο απλά αναρωτιέται. Τα ίδια που είπα για τον κύριο Τζούμα ισχύουν και για τον κύριο Ζερβό. Δε γίνεται να λέμε τέτοια πράγματα. 

Αυτά τα ακούνε γυναίκες που έχουν βιώσει μια τέτοια εμπειρία. Έχουν σκεφτεί πως αισθάνονται αυτές οι γυναίκες; Αν ήταν οι κόρες τους; Το έχουν σκεφτεί ποτέ;» είπε ο Λευτέρης Γκιωνάκης.

Περισσότερα Εδω