Η Τζούλια Νόβα διανύει την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της! Το πρωί της Παρασκευής, η ξανθιά καλλονή παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο Πρωινό, μετά την επιβεβαίωση ότι είναι έγκυος. Η όμορφη Τζούλια αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε ο πρώην σύντροφός της για την εγκυμοσύνη της.

«Κοντεύω 7 μηνών. Τώρα που την αισθάνομαι, αρχίζω να νιώθω πολύ όμορφα. Είναι μεγάλο ζιζάνιο, κουνιέται ασταμάτητα. Ειδικά της αρέσει πολύ όταν τρώω, ό,τι και να είναι αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι περιμένει… κοριτσάκι.

«Δεν ήταν όνειρό μου να αποκτήσω παιδί αλλά σίγουρα το ήθελα κάποια στιγμή να μου συμβεί. Βέβαια ήταν εκπληξούλα δεν το περιμέναμε. Δεν το είχαμε σχεδιάσει. Ήρθε το θαύμα. Το κατάλαβα κοντά στον τρίτο μήνα. Δεν το πίστευα. Δεν το περίμενα καθόλου. Όταν έγινε είχα τρομερό άγχος… Ήταν πολύ λίγες οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο, κι όμως έγινε. Ξεκίνησαν οι ζαλάδες και οι περίεργες λιγούρες και λέω ώπα εδώ κάτι γίνεται. Ο Μιχάλης χάρηκε πάρα πολύ, εγώ δεν το περίμενα. Δεν το χωράει το μυαλό σου, ήταν κάτι εξωπραγματικό» σχολίασε για την εγκυμοσύνη της.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου, η Τζούλια Νόβα απάντησε: «Για όλους μας ήταν πολύ ξαφνικό όλο αυτό. Δεν θεωρώ ότι είπε κάτι άσχημο, δεν θα έπρεπε βέβαια να βγει και να τοποθετηθεί αλλά οκ ό,τι έγινε, έγινε. Δικαίωμα του, δεν μπορώ να του πω κάτι. Βγαίνει επειδή τον καλούν. Σίγουρα υπάρχει και το όχι».

 

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Τζούλια Νόβα και για την επίμαχη ανάρτηση που έκανε που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς φορούσε μια μπλούζα με ένα σφυροδρέπανο.

«Δεν την φόρεσα από μόδα, καμία σχέση. Ήταν να πάω βόλτα στον Μαραθώνα με μια φίλη μου, δεν ήταν καν δική μου η μπλούζα. Είχα βάλει μακρυμάνικο αλλά έκανε ζέστη και είπα στη φίλη να μου φέρει μια άλλη μπλούζα. Μου την έφερε, την είδα. Γεννήθηκα στη Σοβιετική Ένωση και μου θύμισε την παιδική μου ηλικία. Το σκέφτηκα πολύ αθώα. Έβγαλα τη φωτογραφία και το σχόλιο που έγραψα είχε να κάνει με το μωράκι μου. Προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και μου έλεγαν να χάσω το μωρό μου που είχα στην κοιλιά μου με πολύ χυδαίο τρόπο. Ήταν απαράδεκτο, θύμωσα πάρα πολύ. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα. Ήταν πολύ σεξιστικά σχόλια. Δεν ασχολούμαι καν με πολιτική. Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό κάτι άλλο, ήταν αθώο. Στην κατάσταση που είμαι δεν πρέπει να θυμώνω. Πρέπει να είμαι ήρεμη» απάντησε η παρουσιάστρια.

Περισσότερα Εδω