Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, η μικρότερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, μπορεί να διαθέτει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο κάνει επιλεκτικές αναρτήσεις ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα. 

Η 22χρονη είναι αφοσιωμένη στις σπουδές της και μάλιστα, τον περασμένο Μάιο αποφοίτησε από το Georgetown University των ΗΠΑ, κάνοντας πολύ υπερήφανους τους γονείς της. 

Μετά από μια δύσκολη και γεμάτη διάβασμα χρονιά, η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου θέλησε να περάσει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, απολαμβάνοντας τις διακοπές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, μετά από δύο χρόνια, η ίδια συναντήθηκε με τη μεγαλύτερη αδερφή της, Αμαλία Κωστοπούλου, γεγονός που τη χαροποίησε ιδιαίτερα.

Η Αμαλία Κωστοπούλου εργάζεται στην Αμερική και δεδομένου των συνθηκών του κορονοϊού δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Έτσι, λοιπόν όλοι μαζί χάρηκαν τις διακοπές τους, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις.

Καθώς βρισκόμαστε περίπου στα μέσα του Σεπτέμβρη, η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram το άλμπουμ των διακοπών της, δίνοντάς τους μια γεύση από το καλοκαίρι της. 

Δες τις φωτογραφίες:

Περισσότερα Εδω