Η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά ταξίδεψε στην Ιταλία μαζί με την μητέρα της.

Η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, Τατιάνα Μπλάτνικ, δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα του ταξιδιού της, έχοντας δίπλα της την μητέρα της, Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ στην Ιταλία

Για άλλη μια φορά, τα στιγμιότυπα δίπλα στην μητέρα της, ξεχώρισαν στα social media, με τους χρήστες του διαδικτύου να σχολιάζουν τις εικόνες μαμάς – κόρης σε ξέγνοιαστες στιγμές στην Ιταλία.

«Οι καλύτερες αναμνήσεις με τον καλύτερό μου φίλο! Thelma and Louise Italy Road Trip 2022.. τόση αγάπη, γέλιο, αποσκευές και φυσαλίδες.. Σ’αγαπώ! Σας ευχαριστούμε για τις καλύτερες περιπέτειες», έγραψε στο instagram δημοσιεύοντας εικόνες από τις ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στην μητέρα της.

Σε συνέντευξή της στο Mega και στον Άκη Καβατζίκη, η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε εξομολογηθεί για την απώλεια του πατέρα της…

«Μέχρι τα 14 μου δεν γνώριζα πως ο πατέρας μου έχει αυτοκτονήσει, το έμαθα στα 17. Αλλά το να μιλήσω ανοιχτά το ένιωσα λίγο μετά τα 20. Πήγα στο Πανεπιστήμιο και έγραψε την πτυχιακή μου εργασία στην Κοινωνιολογιά με θέμα την αυτοχειρία. Ήμουν ανοιχτή σε αυτό το θέμα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει ακόμη ντροπή για αυτό.

Το ψυχικό τραύμα ήταν μεγαλύτερο όταν έμαθα την αλήθεια, ίσως οι δάσκαλοι μου να γνώριζαν την αλήθεια, εγώ όμως δεν τη γνώριζα. Μετά από οκτώ χρονιά που ζω εδώ, είναι η πρώτη φορά που πιστεύω πως η Ελλάδα είναι πραγματικά το σπίτι μου», είχε δηλώσει η Τατιάνα Μπλάτνικ.

 

Η Τατιάνα Μπλάτνικ πρόσφατα έγραψε στο instagram για τον αγαπημένο της μήνα, Αύγουστο…

«Ο αγαπημένος μου καλοκαιρινός μήνας είναι εδώ και υπάρχουν τόσα πολλά να περιμένω. Ελπίζω να έχετε όλοι λίγο χρόνο για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που νοιάζονται για σένα είναι τόσο καλό για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Η ζέστη είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει συνεχώς να θρέφουμε το σώμα μας και να το φροντίζουμε. Καθώς πολλοί από εσάς θα ταξιδέψετε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να είστε παρόντες και να δημιουργήσετε μόνιμες αναμνήσεις, αλλά μην ξεχάσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να #ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ. Έρχεται ένας μήνας γεμάτος αγάπη, καλή υγεία και τόνους ευτυχίας», ήταν το μήνυμα τους διαδικτυακούς της φίλους.

Φωτογραφίες instagram.

Περισσότερα Εδω