Την Ελλάδα επέλεξε για να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της η Ευγενία Νιάρχου, η οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο την χώρα μας, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Η χρυσή κληρονόμος και εγγονή του Σταύρου Νιάρχου ξεκίνησε τις διακοπές της στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου, καθώς έγινε νονά στη βάπτιση που πραγματοποίησαν οι Peter Dundas και Evangelo Bousis για τα δύο παιδιά τους, Αλέξιο και Ελένη.

Νονές των παιδιών ήταν το μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολινί και η χρυσή κληρονόμος, Ευγενία Νιάρχου, η οποία διατηρεί στενή φιλία με τους διάσημους σχεδιαστές μόδας.

Τα γενέθλια στην Μύκονο

Λίγες ημέρες μετά τη βάπτιση η Ευγενία Νιάρχου ξεκίνησε το tour της στα ελληνικά νησιά, με πρώτη στάση στη Μύκονο. Η ίδια λατρεύει το νησί και κάθε χρόνο μαζί με την παρέα της φροντίζουν να το επισκέπτονται, περνώντας μοναδικές στιγμές.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα γενέθλια της, όπου ήταν στις 15 Ιουλίου και τα γιόρτασε μαζί με τους αγαπημένους της φίλους, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει μια ιδιαίτερη έκπληξη για εκείνη.

Η ίδια μάλιστα, ανήρτησε και σχετικά στιγμιότυπα στα social media, γράφοντας: «Ένα χρόνο μεγαλύτερη και πιστή στις ίδιες αναφορές», έγραψε στην ανάρτησή της.

Από την ημέρα της άφιξής της, η ίδια δεν σταμάτησε να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στη χώρα μας, όπου δείχνει πως περνάει υπέροχα.

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω