Ο Τζέιμς Καφετζής αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα “φαινόμενα του φετινού Survivor” αφού από την πρώτη κιόλας ημέρα κατάφερα να βρεθεί στο επίκεντρο.

Ο νεαρός διοργανωτής Boat Party, μισός Ροδίτης και μισός Ουαλός έφερε με την εμφάνισή του στο μυαλό των συμπαικτών του αλλά και του κοινού τον πρίγκιπα Χάρι και εκ τότε του αποδόθηκε το προσωνύμιο “πρίγκιπας” με τους πανηγυρισμούς του να φέρουν κάτι από “βασιλικό” αέρα.

Από την αρχή, ο Τζέιμς βρέθηκε σε μια υποομάδα μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Νίκο Μπάρτζη και την Μαριαλένα και τον Κρις Σταμούλη. Με την πρώτη αναδιαμόρφωση των ομάδων ο Τζέιμς στέφθηκε αρχηγός των κόκκινων και κάπου εκεί άρχισαν και τα μεγάλα προβλήματα. 

Πλέον το “βασίλειό” του θα απαρτίζοντας από μόλις τέσσερα άτομα αφού ο Κρις Σταμούλης συμμάχησε με τον Αλέξη Παππά και απομακρύνθηκε. Πολλές φορές των είδαμε να έρχεται σε σύγκρουση με τους δυο άντρες αλλά και την Ελευθερία Ελευθερίου. 

Με την είσοδο του Σάκη Κατσούλη όμως στο παιχνίδι, ο Τζέιμς έχασε ακόμη ένα μέλος της ομάδας του την Μαριαλένα. Τον είδαμε μάλιστα να τσακώνεται έντονα με τον νεαρό επιχειρηματία αλλά και με την Μαριαλένα ενώ τα προβλήματα για τον νεαρό Ροδίτη μεγάλωσαν με τον δεύτερο ανασχηματισμό των ομάδων όταν πλέον βρέθηκε στο στόχαστρο του Αλέξη Παππά.

Ο μέχρι τότε αμφιλεγόμενος παίκτης της κόκκινης ομάδας που ναι μεν θεωρούνταν αγωνιστικά από τους καλύτερους αλλά με τη συμπεριφορά του κατάφερε να διχάσει το κοινό, έγινε ξαφνικά ο πιο αγαπητός. Η εμμονή του Αλέξη Παππά προς το πρόσωπό του και οι δηλώσεις πως πρόκειται για έναν χειριστικό άνθρωπο που πρέπει να φύγει οπωσδήποτε από το ριάλιτ έκαναν ξαφνικά τον Τζέιμς να βρεθεί ανάμεσα στους πιο αγαπητούς παίκτες.

Η ψυχολογική πίεση που του ασκήθηκε, τον έκαναν να πέσει πολύ ψυχολογικά κάτι που επηρέασε και την απόδοσή του στα αθλήματα. Δίπλα του σε όλα αυτά είχε πλέον μείνει μόνο ο Νίκος Μπάρτζης αφού η τρίτη της παρέας Άννα Μαρία Βέλλη είχε αποχωρήσει αρκετό καιρό νωρίτερα. 

Η απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς ξάφνιασε πολλούς, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης κατέρρευσε συναισθηματικά. Αυτό που όμως ο Τζέιμς δε φανταζόταν είναι το τι θα ακολουθούσε όταν επέστρεφε στη χώρα μας. Αρχικά έφτασε στην Αθήνα και λίγες ώρες αργότερα ταξίδεψε για το αγαπημένο του νησί, την Ρόδο. (δες εδώ φωτογραφίες από την επιστροφή του στην Ελλάδα)

Εκεί οι συμπολίτες του με την οικογένειά του αλλά και την Άννα Μαρία Βέλλη, του επιφύλασσαν μια τεράστια έκπληξη με τιμές πριγκιπικές φωνάζοντας το όνομά του αλλά και αυτό του Νίκου αφήνοντάς τον με το στόμα ανοιχτό. (δες εδώ τις απίστευτες εικόνες από την υποδοχή που του επιφύλασσαν στην Ρόδο)

Το Survivor μπορεί να μην έφερε στον James το χρηματικό έπαθλο, όμως του χάρισε δυο πραγματικούς φίλους και την αγάπη ενός ολόκληρου νησιού ενώ τώρα θα έχει όλο το χρόνο για να επαναπροσδιορίσει και τη σχέση του με την Maxine. (δες εδώ ποια είναι η Maxine που του έχει κλέψει την καρδιά)

Περισσότερα Εδω