Στις 2 Φεβρουαρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 6:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του Φρουρίου η Γενική Συνέλευση του Σωματείου ΔΡΥΑΣ.

Η πρόεδρος Κατερίνα Κόσσυβα έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, εστιάζοντας κυρίως στην έκδοση του εντύπου για τα 20 χρόνια του Συλλόγου, στην εκδήλωση για τη Μικρασιατική καταστροφή καθώς και στις πετυχημένες περιβαλλοντικές και πολιτιστικές εξορμήσεις στις Πρέσπες και στην Αθήνα.

Αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα του Συλλόγου, στην τακτοποίηση του χρέους προς τη ΓΑΙΑ-ΟΣΕ με τη συνδρομή των μελών του Δ.Σ. και στη λύση της σύμβασης ενοικίασης των κτισμάτων του πρώην Σ.Σ. Τεμπών. Η ταμίας Ματίνα Χλωρού έκανε τον οικονομικό απολογισμό και αναφέρθηκε στην εκποίηση των παγίων και την οικονομική ενίσχυση του δημάρχου Τεμπών με την αγορά των βιβλίων του Συλλόγου.

Το δεύτερο θέμα που απασχόλησε τη συνέλευση ήταν το μέλλον του Συλλόγου, εφόσον δεν υπήρξε κατάθεση υποψηφιότητας από κανένα μέλος. Αποφασίστηκε μέσα σε βαρύ κλίμα η διάλυση του Συλλόγου με τη νομική του μορφή, αλλά η διατήρηση της συντροφιάς της ΔΡΥΑΣ, αφού οι δεσμοί των μελών του Συλλόγου είναι αρκετά ισχυροί.

Η Συνέλευση έληξε με την ανάθεση στην εξελεγκτική επιτροπή της υποχρέωσης να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για τη λύση του Σωματείου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω