Γονείς πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά, ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν, οι οποίοι πριν από μερικές εβδομάδες αποκάλυψαν  τη σχέση τους μέσα από τα social media.

Ο γιος της Χριστίνας Παππά και η όμορφη ηθοποιός περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους, μια είδηση την οποία ανακοίνωσε η ίδια η Άννα Μπεζάν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η είδηση αυτή όπως ήταν αναμενόμενο χαροποίησε ιδιαίτερα την μητέρα του Δημήτρη Παππά, Χριστίνα που είναι γνωστό πως του έχει τεράστια αδυναμία. Ωστόσο, στην πρώτη αντίδραση που είχε σε επικοινωνία με το TLIFE η ίδια φάνηκε να αιφνιδιάζεται αρχικά αφού δεν είχε πληροφορηθεί το γεγονός αλλά τον αιφνιδιασμό αυτό διαδέχθηκε αμέσως το συναίσθημα του ενθουσιασμού. (δες εδώ την πρώτη αντίδραση της Χριστίνας Παππά μετά την αποκάλυψη ότι ο γιος της θα γίνει μπαμπάς).

Λίγη ώρα μετά, η Χριστίνα Παππά έσπευσε να σχολιάσει τη φωτογραφία της Άννας Μπεζάν γράφοντας: 

«Μου αρέσει , που είχα κάνει like χωρίς να διαβάσω το κείμενο , και χωρίς να δώσω σημάσια ! Πάλι καλά που υπάρχουν οι δημοσιογράφοι! Μπράβο παιδιά !! Η super grandmother Christina σας αγαπάει πολύ»

Περισσότερα Εδω