Το δικό του αντίο είπε με μια συγκινητική ανάρτησή του στα social media στην Λαρισαία δικηγόρο Μαριέττα Λάμπρου που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, ο συγγραφέας- σκηνοθέτης κ. Βαγγέλης Κολώνας:

ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ πολλά ΓΙΑΤΙ.. Θυμάμαι ενα ξανθομαλλο με διάφανο δέρμα γαλάζια μάτια πανέξυπνο και αεικίνητο κοριτσάκι ούτε δύο χρόνων δεν ήταν, όταν γνώρισα για πρώτη φορά τη ΜΑΡΙΈΤΤΑ…Η οικογένειας της με την οικογένεια της αδελφής μου μετράνε δεκαετίες οικογενειακής φιλίας ..

Η Μαριέττα μεγάλωσε σπούδασε στη Νομική ακολούθησε και η αδελφή της η Νίνα…Η Μαριέττα ήταν μια καλή δικηγόρος αλλά και μία γυναίκα δυναμίτης , που δεν έμπαινε σε καλούπια ήταν καλη μάνα κι είχε καλή χημεία με την κόρη της. Ανήσυχη , ανικανοποίητη ” ψαχνοταν” δοκίμαζε αλλες φόρμες εργασίας, με ενσυναίσθηση και ευαισθησία που την “έκρυβε όπως και πόσο ευάλωτη ήταν..Με χιούμορ παθιασμένη Μ ότι ασχολιόταν , θυμωμενη πολλές φορές ,με σεβασμό στις φιλίες προδομένη πλειστακις έμοιαζε να κυνηγάει ανεμόμυλους.. Με κατεστραμμένη την ” βεβαιότητα” έφτασε στην ακρότητα της προσωπικής αναχώρησης…Διαβάζω τη Χριστουγεννιάτικη ανάρτηση της με απόσπασμα του ποιητή ΧΑΛΙΛ ΓΚΙΜΠΡΑΝ τίποτα δε θυμίζει πως κάπου είχε κρυμμένα τα φτερά της τα φόρεσε και πέταξε στο ΚΕΝΟ…Αφήνει ένα τεράστιο πόνο θλίψη ορφανια και πολλά αναπάντητα ΓΙΑΤΊ…Καλο ταξίδι ΜΑΡΙΈΤΤΑ ΜΟΥ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω