Στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ παραμένει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που το βράδυ της Πέμπτης (17/6) ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Τον 32χρονο πιλότο επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (19/6) ο αδελφός του, ο οποίος μέχρι και πριν από λίγες ώρες βρίσκονταν στο πλάι της μητέρας της άτυχης κοπέλας.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη που δέχεται ο κατ΄ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά από το οικογενειακό του περιβάλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο αδελφός του, που τον επισκέφθηκε στο κελί του στον τον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, του έφερε κάποια ρούχα και ένα βιβλίο.

Το πρωί τον επισκέφθηκε και ο συνήγορός του, Βασίλης Σπύρου, με τον οποίο μελέτησαν και την δικογραφία. Ο 32χρονος πιλότος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα την Παρασκευή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (22/6).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος είναι λιγομίλητος και διαβάζει τη δικογραφία του, ενώ για τα μόνα που ρώτησε είναι κάποια διαδικαστικά θέματα. Έχει ζητήσει μια τηλεκάρτα για να επικοινωνεί όχι μόνο με τους δικηγόρους του και στο τηλέφωνο φαίνεται να είναι ευδιάθετος. Τέλος, τον 32χρονο έχουν επισκεφθεί και οι ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ.

Πηγή: Newsit

Περισσότερα Εδω