Μοιράσου το αρθρο!

Με συντονισμένες ενέργειες του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, συνελήφθη ο Υποδιοικητής ΠΣ Αερολιμένα Σκιάθου μετά από καταγγελία της συντρόφου του καθως εντοπίσθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Ο 39χρονος Αξιωματικός του ΠΣ, συνελήφθη (31/07) από Αστυνομικού του ΑΤ Σκιάθου μετά από έρευνα παρουσία Εισαγγελέα Βόλου στο σπίτι του, καθώς κατασχέθηκε στην κατοχή του υλικο παιδικής πορνογραφίας.

Ο Υποπυραγός ο οποίος συμβιώνει με διαζευγμένη γυναίκα με δύο ανήλικες κόρες ηλικίες 10ετων και 12χρονων, τα ξημερώματα επέστρεψε στο σπίτι που διαμένουν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Η μητέρα των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της με εστίαση στα επίμαχα σημεία της ανήλικης και του ζήτησε εξηγήσεις. Ωστόσο ο Υποπυραγός οποίος λόγω μέθης δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει, και τον έδιωξε από το σπίτι. Το πρωί η γυναίκα σε βάρος του Αξιωματικού του ΠΣ, υπέβαλε καταγγελία και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του. Όπως η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε η 10χρονη πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει στη μητέρα της ότι ο Αξιωματικός του ΠΣ, ενω η ίδια απουσίαζε,  την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, και κοιμήθηκαν μαζί.

Η γυναίκα ζητησε την ποινική δίωξη του πρώην συντρόφου της Υποπυραγού και Υποδιοικητή του ΠΣ στο Αεροδρόμιο Σκιάθου.

Από τη Αρχηγείο του ΠΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο Υποπυραγός ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες του NantiaReport.gr πρόκειται να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διατάξεις .

Περισσότερα Εδω