Μοιράσου το αρθρο!

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον Βόλο, την προσεχή Παρασκευή. Οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη περιμένουν να ολοκληρωθεί η περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, προκειμένου να συγκεκριμενοποιήσουν το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει στην επίσκεψή του.

Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο ο Πρωθυπουργός θα φτάσει αεροπορικώς στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου στις 08.30 το πρωί της Παρασκευής, όπου θα τον υποδεχθούν οι τοπικοί βουλευτές, οι δύο Υφυπουργοί της Κυβέρνησης και τοπικά στελέχη.

Στις 09.00 ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στην πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα που εδρεύει στον Αλμυρό Μαγνησίας προκειμένου να τελέσει τα εγκαίνια.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη λίμνη Κάρλα, προκειμένου να υπογράψει νέα έργα άρδευσης της περιοχής και πιθανά -ανάλογα με το χρόνο που θα έχει διαθέσιμο- να επισκεφθεί το θερμοκήπιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που βρίσκεται στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Στο πρόχειρο πρόγραμμα του Πρωθυπουργικού γραφείου, βρίσκεται και ευρεία σύσκεψη με τους τοπικούς βουλευτές, τους Βολιώτες υφυπουργούς και τους δημάρχους της περιοχής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Βόλου.

Στα πλάνα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να πραγματοποιήσει βόλτα στην εμπορική αγορά του Βόλου, προκειμένου να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες, αλλά και καφές στο κέντρο.

Περισσότερα Εδω