Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε η Ελένη Κοκκίδου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την επιλογή της να μείνει μόνη της στην προσωπική της ζωή, τη σκέψη που την τρόμαζε, τo bullying που έχει δεχθεί για τα κιλά της, ενώ αποκάλυψε και τι ήταν αυτό που την έκανε να βρει καταφύγιο στο φαγητό.

«Μεγάλωσα σε αστική οικογένεια, αλλά με ενδιέφεραν οι λαϊκοί άνθρωποι, με αυτούς έκανα παρέα, γιατί ήταν αυθεντικοί. Δεν έκανα επανάσταση, αλλά μέχρι κάποια ηλικία ζούσα και μια κρυφή ζωή που δεν την ήξεραν οι γονείς μου», ανέφερε αρχικά για την ζωή της η Ελένη Κοκκίδου και συνέχισε: «Ο εσωτερικός μου εαυτός πέρασε δύσκολα, γιατί στην οικογένειά μου δεν καταλάβαιναν την καλλιτεχνική μου φύση. Βασανίστηκα μέσα μου, μέχρι να βρω τη θέση που μου αναλογούσε στη ζωή».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Ελένη Κοκκίδου εξομολογήθηκε πως ήθελε να κάνει η οικογένεια, όμως ένα πρόβλημα υγείας ήταν αυτό που δεν της το επέτρεψε. «Ήθελα και ήταν να έχω οικογένειά, αλλά προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας και χώρισα. Έτσι δεν έκανα οικογένεια όταν ήταν ο καιρός μου. Κατόπιν δεν έτυχε να γνωρίσω έναν άνθρωπο με τον οποίο να συγκλίνουν οι ζωές μας. Τα παιδιά είναι απόρροια μιας μεγάλης αγάπης, δεν θα παντρευόμουν ποτέ κάποιον επειδή είναι καλό παιδί, για να κάνω παιδιά μαζί του», είπε η Ελένη Κοκκίδου.

Για το γεγονός αυτό η ηθοποιός δήλωσε ευχαριστημένη με τη ζωή της και για την πορεία της έως τώρα.

«Μου πήρε χρόνο, αλλά ξεπέρασα το τραύμα. Έχω μάθει να ζω μονή μου και να είμαι ευχαριστημένη, δεν μελαγχολώ, ούτε στεναχωριέμαι. Τρόμαξα όταν σε ένα χωρισμό μου πέρασε η σκέψη πως θα ήθελα να σκοτώσω κάτι που αγαπούσε εκείνος, συγκεκριμένα το ζώο του»,αποκάλυψε και συνέχισε λέγοντας:

«Επειδή εκείνος με χώρισε, ήταν φευγαλέο και σκέφτηκα, «κοίτα να δεις ο άνθρωπος που θα του έρθει η σκέψη της εκδίκησης ή του κακού, ωστόσο απώθησα τη σκέψη, αλλά μου έκανε εντύπωση που μου πέρασε από το μυαλό. Όταν είσαι σε μεγάλη απελπισία, είσαι ικανός για το οτιδήποτε. Δεν έχω ενοχές, γιατί τη σκέψη μου, καθώς είμαι ηθοποιός και μπορώ να το παίξω στη σκηνή, οπότε δεν το κάνω στη ζωή μου. Μου συνέβησαν πολλές απώλειες και δυσάρεστα γεγονότα και η αντίδραση μου ήταν να πιαστώ από το φαγητό».

Ακόμα, η Ελένη Κοκκίδου μίλησε και για το bullying που έχει δεχτεί εξαιτίας των κιλών της. «Ήταν υπαρξιακή η ανάγκη μου να βγάλω από πάνω μου το έρμα, όπως τα πλοία, το βάρος για να μπορέσω να φύγω. Είχα την ανάγκη να διώξω από πάνω μου πράγματα που ήταν συναισθηματικές εξαρτήσεις, δεν ήταν ανάγκη για το φαγητό. Έχω βιώσει και εγώ το bullying που γίνεται στους παχύσαρκους στο δρόμο και ειδικά στο τιμόνι, για παράδειγμα, πάνω στο τιμόνι, μπορεί κάποιος να γυρίσει και να σου πει «τι λες βρε χοντρή…»», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Υπάρχει ένας φοβερός ρατσισμός εναντίον των ανθρώπων που έχουν παραπάνω κιλά, από το σχολείο, αν και εγώ υπήρξα αδύνατο παιδί, ωστόσο, έχω ζήσει όμως το να είναι κάποιος στο δρόμο και επειδή του έκοψα τη θέση να πει «άντε βρε χοντρή», ανέφερε χαρακτηριστικά για τα περιστατικά ρατσισμού που έχει βιώσει, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

«Δεν μπορείς να ξέρεις γιατί κάποιος έχει παραπάνω κιλά. Εσύ που μιλάς υποτιμητικά για τον άλλον, δεν ξέρουμε τι κάνεις, όταν γυρνάς στο σπίτι σου. Έχασα 35 κιλά, τώρα προσπαθώ να χάσω και τα υπόλοιπα, αλλά έχω κάνει προσωρινά ένα φρένο», κατέληξε.

Περισσότερα Εδω