Συνεχίζονται οι δύσκολες ώρες για χιλιάδες συνανθρώπους μας, οι οποίοι μετά την κακοκαιρία Ελπίδα παραμένουν εγκλωβισμένοι και με διακοπές ρεύματος στα σπίτια τους.

Το Πρωινό του ANT1 βγήκε στον αέρα παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις δίνοντας βήμα στους πολίτες να μιλήσουν για όσα βιώνουν της τελευταίες ώρες, κάνοντας μάλιστα έκκληση μέσα από την εκπομπή.

Η 80χρονη τηλεθεατάτρια ξέσπασε σε λυγμούς στο Πρωινό μιλώντας για την κατάστασή της μετά την χιονόπτωση που κατέκλυσε ολόκληρη της χώρα.

«Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, δεν έχουμε τρόφιμα, είμαστε αποκλεισμένοι, δεν μπορούμε να πλησιάσουμε τον γείτονα που έχει ανάγκη τα φάρμακα. Είμαστε μέσα στο κρύο, έχουμε μόνο ένα κεράκι. Πότε θα μας βοηθήσουν; Όταν θα έχουμε ξεπαγιάσει;» είπε η κυρία Κωνσταντίνα από το Ντράφι Αττικής, με τον Γιώργο Λιάγκα να της ζητά να ηρεμίσει.

«Είμαστε 80 χρονών άνθρωποι, ο γείτονας εκλιπαρεί για φάρμακα και δεν μπορούμε να πλησιάσουμε. Έχουν κλείσει οι κεντρικοί δρόμοι, δεν έχουν ανοίξει κανέναν, δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι. Πώς να ηρεμήσω;», συνέχισε μιλώντας απελπισμένη στον τηλεοπτικό αέρα του ANT1.

Περισσότερα Εδω