Οι Βλάμηδες, το νεαρό κουαρτέτο από τη Λάρισα που παίζει θρακιώτικα και μακεδονίτικα τραγούδια ζωντανά και έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του, κυρίως σε πανηγύρια παίζοντας παραδοσιακή μουσική ξεσήκωσε πρωί πρωί χθες Σάββατο το κέντρο της Λάρισας.

Οι «Βλάμηδες» φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση ζωντανά και συγκέντρωσαν κόσμο γύρω τους καθώς αποτέλεσαν μια πολύ ευχάριστη νότα στην πλατεία Ταχυδρομείου. Μάλιστα μεράκλωσε και η ρεπόρτερ του Alpha και της εκπομπής η Μαριλένα Μπάμπου που έσυρε τον χορό…

Οι Βλάμηδες, είναι τέσσερις νεαροί μουσικοί, ο Δημήτρης Τσιούτσιας, ο Γιώργος Θεοδωρίδης, ο Νίκος Ζιώγας και ο Ανδρόνικος Καράκης από την Λάρισα που λατρεύουν την παραδοσιακοί μουσικοί, την υπηρετούν πιστά και ήδη έχουν ξεχωρίσει.

 

Είναι κουλ τύποι που λατρεύουν την παραδοσιακή μουσική και τον χορό από μικροί και δεν το κρύβουν. Σήμερα, θα τους ακούσεις να παίζουν σε γλέντια, πανηγύρια και διάφορα spots τραγούδια της ηπειρωτικής Ελλάδας με έμφαση στην Ήπειρο, τα Γρεβενά και τις βλαχόφωνες περιοχές ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που θα τους πετύχεις και στην συμπρωτεύουσα να ερμηνεύουν με μια γνησιότητα τραγούδια από τη Μακεδονία και τη Θράκη. Μπορεί η κομπανία να μετρά από τον Μάιο του 2022, η ενέργεια και το δέσιμό τους όμως, κάνει μικρούς και μεγάλους να γίνονται μια παρέα και να χορεύει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω