Σε μια εξαιρετικά σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Γιάννης Βογιατζής αναφέρθηκε, στον Τόλη Βοσκόπουλο και την απρόσμενη διακοπή της επαγγελματικής και φιλικής τους σχέσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βογιατζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Τόλη ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Γράφαμε τραγούδια, λέγαμε τα δικά μας. Κάποια στιγμή, όταν χώρισε με την Στέλλα Στρατηγού και έκανε δεσμό με τη συγχωρεμένη την Ζωίτσα, δεν ξέρω τι συνέβη και δεν έχω καταλάβει ακόμα το γιατί».

«Δηλαδή έφυγε από την ζωή και λυπηθήκαμε πάρα πολύ έτσι όπως έφυγε. Είχαμε χρόνια να μιλήσουμε. Μόνο μια φορά είχαμε μιλήσει, όταν πια ήταν με την Γκερέκου, στου Ψυρρή συναντηθήκαμε και είπαμε μια καλησπέρα πολύ τυπικά».

«Ήθελα κάποια στιγμή, του το έλεγα, να μου εξηγήσει για ποιο λόγο… Σε τι έφταιξα… Για να το παραδεθχώ. Από το μυαλό μου περνάει ότι μπορεί να φοβόντουσαν μήπως του βάλω λόγια επειδή ήμασταν πολύ κολλητοί αλλά δεν το έχω καταλάβει ακόμα αυτό. Ποτέ μου δεν το έχω καταλάβει. Τον αγαπούσα όμως πάρα πολύ τον Τόλη» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής στο βραδινό talk show με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

Περισσότερα Εδω