Λίγες ώρες απομένουν για τον μεγάλο τελικό του Survivor, με τον Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο να αποτελούν τους δύο φιναλίστ. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έφτασε μια ανάσα πριν από το τέλος, αφού αποχώρησε στην τελική τριάδα, αφήνοντας τους δύο άνδρες να “μονομαχήσουν” για το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η 25χρονη γυμνάστρια έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, καθώς ξεπέρασε τον εαυτό της όλους αυτούς τους μήνες και ανταποκρίθηκε σε κάθε πρόκριση.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να στέλνει το δικό της μήνυμα πριν από την έναρξη του τελευταίου live. Μπορεί η ίδια να έχει άψογες σχέσεις τόσο με τον Σάκη Κατσούλη όσο και με τον Ηλία Μπόγδανο, ωστόσο σήμερα στηρίζει τον Σάκη Κατσούλη, αφού εκείνος ήταν ο άνθρωπός της όσο βρίσκονταν μέσα στο παιχνίδι.

Έτσι, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θέλησε να παροτρύνει τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram να στηρίξουν τον Σάκη Κατσούλη. Δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους μέσα από το παιχνίδι, η ίδια έγραψε: “Σήμερα όλοι στηρίζουμε s1 στο 54777”.

Δες τη φωτογραφία:

Περισσότερα Εδω