Θέση για την υπόθεση της “Δήμητρας της Λέσβου” πήρε η Νατάσσα Μποφίλιου. Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση του θανάτου της “Δήμητρας της Λέσβου” ή αλλιώς Δημήτρη Καλογιάννη, που φαίνεται να έπεσε θύμα τροχαίου.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι η σορός της αναγνωρίστηκε από τον αδερφό της. 

 

Διάβασε ακόμα: Πάολα Ρεβενιώτη για “Δήμητρα της Λέσβου”: “Και έτσι μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών…”

 

Η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία συχνά τοποθετείται σε κοινωνικά θέματα, δημοσίευσε ένα κείμενο “γροθιά στο στομάχι” στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια μίλησε έξω από τα δόντια, γράφοντας:

“Τους ευαίσθητους, τους τρυφερούς, τους διαφορετικούς ανθρώπους αυτή η σάπια ως το κόκκαλο κοινωνία, τους τιμωρεί. Τους αντιμετωπίζει ως εχθρούς, περίγελο, στην καλύτερη περίπτωση ως αόρατους.

Είναι δυνατόν να μην παλεύεις κάθε μέρα να την αλλάξεις? Είναι δυνατόν να την συντηρείς? Να μην αγωνίζεσαι για να την ξαναφτιάξεις από την αρχή? Στο όνομα της Δήμητρας και της κάθε Δήμητρας. Υποσχέσου να μην σταματήσεις να το προσπαθείς ποτέ”.

Δες τη φωτογραφία:

Περισσότερα Εδω