Ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του πατέρα του Απόστολου κατά τη διάρκεια μάλιστα ενός αγώνα. (δες εδώ το σχετικό απόσπασμα)

Το περιστατικό αυτό καταγράφηκε από τις κάμερες και όπως ήταν έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας την αγανάκτηση του κοινού. (δες εδώ όλα τα ξεσπάσματα του Στέφανου Τσιτσιπά)

Οι σχέσεις τους ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, παραμένουν άριστες αφού όπως λέει ο λαός “το αίμα νερό δε γίνεται”. Λίγες ημέρες μάλιστα μετά από το ξέσπασμα του Στέφανου, ο πατέρας και προπονητής του Απόστολος Τσιτσιπάς μέσω ενός δημόσιου μηνύματος στα social media είχε τονίσει πως δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα μεταξύ τους και συνεχίζουν μαζί την πορεία τους. (δες εδώ τι είχε γράψει ο Απόστολος Τσιτσιπάς)

Σήμερα, με μια νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα του ο Στέφανος έρχεται να επιβεβαιώσει πως η σχέση τους είναι μια χαρά και πως η αγάπη που τρέφει στο πρόσωπό του απεριόριστη.

Δες παρακάτω την ανάρτηση του Έλληνα τενίστα

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω