Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της σειράς «Το κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια», οι συντελεστές της μεγάλης παραγωγής και εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού χώρου. πήραν μια γεύση από τα πρώτα επεισόδια.

Μια ξεχωριστή και όμορφη βραδιά ήταν η χθεσινή για «Το κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια», λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 22:00 στο OPEN.

Στο φιλόξενο χώρο γνωστού εστιατορίου στο Χαλάνδρι, όλοι οι συντελεστές, παλιοί γνώριμοι, νέα πρόσωπα και στελέχη του OPEN υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους και όλοι μαζί παρακολούθησαν μερικές από τις πολύ δυνατές εξελίξεις που μας επιφυλάσσει ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς.

Ο Μανούσος Μανουσάκης, αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της σειράς, μας έδωσε μια πρώτη γεύση για το τι να περιμένουμε στη συγκλονιστική συνέχεια. Αγωνία, νέες περιπέτειες και συναρπαστικές ανατροπές. Οι ιστορίες των ηρώων μας θα φτάσουν και στη Σμύρνη, ενώ η ένταση και η αγωνία σταδιακά κορυφώνονται καθώς το ταξίδι τους θα συνεχιστεί, ακόμα πιο περιπετειώδες.

Βαγγέλης Σαλευρής-Μανταλένα Παπαδάτου-Κωνσταντίνος Καζάκος

Άννα Μάγκου – Στέλιος Μανουσάκης

Κωνταντίνος Καζάκος-Χριστίνα Αλεξανιάν

Κωνσταντίνος Καζάκος-Αναστασία Παντούση-Μανούσος Μανουσάκης

 

Όμηρος Πουλάκης-Μανούσος Μανουσάκης

Μανούσος Μανουσάκης

Όμηρος Πουλάκης-Κωνσταντίνος Καζάκος-Αναστασία Παντούση-Γιάννης Λάτσιος-Μανούσος Μανουσάκης-Φίλιππος Σοφιανός

Γιάννης Λάτσιος

Άννα Μάγκου-Νίκος Μαυράκης-Ευθύμης Γεωργακόπουλος

Χριστίνα Αλεξανιάν-Μανούσος Μανουσάκης

Φίλιππος Σοφιανός – Μανούσος Μανουσάκης

Ηρώ Μουκίου – Χριστίνα Αλεξανιάν – Γιάννης Λάτσιος

Φωτεινή Ντεμίρη-Μανούσος Μανουσάκης

 

Πλέον μετράμε αντίστροφα μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα του δευτέρου κύκλου της σειράς «Το κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια», η οποία έρχεται και υπόσχεται να καθηλώσει!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω