Την πλήρη κάλυψη του ενοικίου όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, επειδή τα σπίτια τους δεν κατοικούνται, ζητά ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας κ. Τάσος Τσιάπλες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Σύμφωνα με καταγγελίες αρκετών πλημμυροπαθών, από τις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης, άλλες πλημμυροπαθείς συνοικίες της Λάρισας και το Σωτήριο, που αναγκάστηκαν να νοικιάσουν σε άλλες περιοχές σπίτια, μιας και τα δικά τους δεν μπορούν να κατοικηθούν, δεν έχουν πάρει ακόμα το πενιχρό επίδομα ενοικίου και άλλοι το πήραν μόνο για ένα τρίμηνο.

Κατά τα άλλα ο κ. Μητσοτάκης, εγκαινιάζοντας σήμερα τμήμα του χρυσοπληρωμένου από το λαό Ε65 και με ακριβά διόδια, μοίρασε χωρίς ίχνος ντροπής στα λόγια, για ακόμα μια φορά δισεκατομμύρια με τη «σέσουλα» στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας που πρέπει να έγιναν πλούσιοι πλέον.

Ας αφήσουν την κοροϊδία και ας αποζημιώσουν άμεσα στο 100% όλους τους πλημμυροπαθείς για τις ζημιές που έπαθαν και να καλύψουν πλήρως το ενοίκιο όσων πλημμυροπαθών δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω