Το δημόσιο ευχαριστώ της προς την Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας θέλησε να εκφράσει με επιστολή η Μαρία Γκούτζιου ύστερα από μια “άψογη” νοσηλεία της σε αυτή τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου. Αναλυτικά:

“Την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου νοσηλεύτηκα στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και υποβλήθηκα σε επέμβαση.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας λόγω πανδημίας και οικονομικής κρίσης το προσωπικό αντισταθμίζει αυτές τις δυσχέρειες με την άψογη συμπεριφορά του, την ανθρώπινη προσέγγιση και την σωστή κατάρτιση.

Γι’ αυτό θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝΛ. Ειδικότερα θέλω να ευχαριστήσω τη γυναικολόγο και χειρούργο μου κ. Ιωάννα Μπουρνούδη για την ενθουσιώδη, ανθρώπινη και επιστημονική αντιμετώπιση της τόσο πριν, όσο κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την νοσηλεία μου. Ένα ακόμα ευχαριστώ στην αναισθησιολόγο μου κ. Δαλαμάγκα. Δεν γίνεται να μην προσθέσω τις ευχαριστίες μου σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που η συμπεριφορά τους ήταν άριστη.

Εύχομαι να δοθεί η κατάλληλη προσοχή, από όποιον έχει την ευθύνη, για την βελτίωση της κτιριακής υποδομής έτσι ώστε οι γυναίκες ασθενείς, οι οποίες κατά τη νοσηλεία τους στη Γυναικολογική Κλινική βρίσκονται σε μια ιδιαίτερη σωματική και ψυχολογική κατάσταση, να βιώσουν ένα χώρο αντίστοιχο με το όμορφο χαμόγελο του προσωπικού.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω