Για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα στην κάμερα του Happy Day. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός στην εκπομπή της αλλά και το πως η ίδια διαχειρίζεται τη συγκεκριμένη δύσκολη περίοδο. (δες εδώ τι είχε πει η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή της για τον θάνατο της μητέρας της)

«Το να πενθείς δικό σου άνθρωπο είναι ένα τελείως προσωπικό γεγονός. Δε μπορώ να το κάνω μπροστά στις κάμερες. Έπρεπε να μιλήσω εννοείται με το που επέστρεψα στην πρώτη εκπομπή αλλά κάνουμε ψυχαγωγία και πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τον κόσμο να περνάει καλά.

Τώρα, το τι βιώνω και πως το διαχειρίζομαι εγώ είναι καθαρά δικό μου θέμα και όσος χρόνος και αν χρειαστεί πρέπει να το κάνω μόνη μου και στο σπίτι μου. Η δουλειά μου είναι σίγουρα ένα βοηθητικό μέσο γιατί σε κάνει να ξεχνιέσαι όπως και ο σύζυγος και τα παιδιά μου. Το δύσκολο κομμάτι τώρα είναι στον πατέρα μου όχι σε μένα τόσο πολύ» είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

Περισσότερα Εδω