Η διαγραφή του γνωστού ηθοποιού από το ΣΕΗ συζητήθηκε το πρωί της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να έχουν μία έντονη συζήτηση κι άλλη μία διαφωνία. (Δες εδώ τη σοβαρή καταγγελία που ήρθε χθες στα φώτα της δημοσιότητας)

«Αυτή η κυρία έχει παντρευτεί τώρα, έχει κάνει παιδιά, που να πάει να μπλέξει τώρα να το  μάθει τώρα ο περίγυρός της ότι έχει συμβεί αυτό; Πήγε στο ΣΕΗ, το κατήγγειλε, και διεγράφη. Τουλάχιστον το σινάφι γνωρίζει ότι αυτός είναι ένας γελοίος που έδειχνε τις σεξουαλικές περιπτύξεις. Και αυτό που όλοι καταγράφουν τη σεξουαλική συνεύρεση δεν υπάρχει λόγος, είναι πολύ προσωπικό. Ας μείνει στο μυαλό σας, αν περνάτε τόσο καλά. Και για τις γυναίκες το λέω» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τότε η Φαίη Σκορδά έβαλε τα γέλια και είπε: «Συγγνώμη που γελάω αλλά το γενίκευσες». «Το γενίκευσα ναι, γιατί πάνω στην τρέλα…» ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι ένα ίδιον της εποχής κι επειδή πια και μέσω του κορονοϊού και με την τεχνολογία, ξεκινά και συνεχίζεται μία επικοινωνία μέσω αυτών των μέσων, οπότε αυξάνει και τις πιθανότητες να έρθεις και πιο κοντά με τον άλλο ίσως με τέτοιες φωτογραφίες και βίντεο. Απλώς πρέπει να ξέρεις ποιος είναι ο άλλος» συνέχισε η Φαίη Σκορδά.

«Φαίη μου, όχι κάνεις λάθος! Όταν είμαστε πολύ ερωτευμένοι με κάποιον είναι αυτό το “για πάντα”, το “για πάντα” δεν υπάρχει εκ του αποτελέσματος. Που ξέρεις πότε ο άλλος τρελαίνεται;» σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας δείχνοντας την πρώην σύζυγό του.

«Αυτό δεν έχει να κάνει με το “για πάντα” αλλά με το πόσο ανήθικος είναι ο άλλος» κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Περισσότερα Εδω