Η Ελένη Πετρουλάκη παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και στην Μπέττυ Μαγγίρα. Η γοητευτική γυμνάστρια μίλησε για το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί και το πώς η γυμναστική την έχει βοηθήσει σε αυτή την περιπέτεια της υγείας της.

«Η γυμναστική συμβάλλει έτσι ώστε να μην έχουμε κινητικά προβλήματα όπως ρευματοειδή αρθρίτιδα και άλλου είδους. Κι εγώ είμαι μια περίπτωση που αντιμετωπίζω αυτά, όμως με την άσκηση… Ναι έχω αυτοάνοσο και δεν έχω κανέναν πρόβλημα να το πω δημόσια, δεν είναι ταμπού. Πολύ μεγάλο ποσοστό κόσμου πλέον σε Ελλάδα και εξωτερικό αντιμετωπίζει πολλά θέματα. Ζούμε όλοι σε ένταση.

Είναι πάρα πολύ δύσκολες οι εποχές και για να αντιμετωπίσεις όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί χρειάζονται γερά νεύρα. Πολλές δεν το καταλαβαίνουμε, αλλά χτυπάει στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Έχω μάθει στον πόνο. Πολλές φορές κι εγώ πονάω, αλλά γυμνάζομαι γιατί με κάνει να αισθάνομαι καλά και να είναι λειτουργικό το σώμα μου. Εγώ το έχω παλέψει πάρα πολύ την τελευταία τετραετία και πραγματικά αισθάνομαι πολύ δυνατή βγαίνοντας από αυτήν την ιστορία» εξομολογήθηκε η Ελένη Πετρουλάκη.

 

Περισσότερα Εδω