Για την τηλεοπτική σεζόν που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της αλλά και για τις εντάσεις που υπάρχουν πολλές φορές ανάμεσα σε εκείνη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη.

«Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει 7 Ιουλίου νομίζω. Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι η φετινή σεζόν δε μου άφησε όμορφη γεύση. Είμαι πολύ ευγνώμων για τη δουλειά μου, τους συνεργάτες μου, για το φετινό αποτέλεσμα. Νιώθω πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το αποτέλεσμα και πραγματικά νιώθω ευλογημένη που έχω ανθρώπους να με στηρίζουν και να τους στηρίζω κι εγώ και βγάζουμε καθημερινά ένα τόσο όμορφο αποτέλεσμα σε ένα κανάλι με ένα τόσο υγιές περιβάλλον» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιο για το πρόσημο που της έχει αφήσει η φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Απ΄ ό,τι γνωρίζω μέχρι στιγμής, η ομάδα συνεχίζει ως έχει. Αυτή είναι η δική μου πρόθεση, θα μιλήσουν και με τους υπεύθυνους. Τώρα αν κάποιος έχει μια καλύτερη πρόταση, το σέβομαι» είπε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

Τέλος, για τις εντάσεις ανάμεσα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον λατρεύω και τον σέβομαι απλά, καμιά φορά μπορεί να πρέπει να προχωρήσει η σκαλέτα της εκπομπής. Ο Ανδρέας δε φοράει και ακουστικό, είναι και αυτός που είναι, μπορεί να έχει μια αντίθετη άποψη και μπορεί να υπάρξει αυτή η σύγκρουση που θα υπάρξει και στο γραφείο.

Είμαι τόσο τυχερή που έχω τον Ανδρέα και τον αγαπάω πάρα πολύ. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και δεν είναι μόνο αυτό που βλέπεις μπροστά, δηλαδή σε στιγμές που μπορεί να έχω στεναχωρηθεί, με έχει πάρει τηλέφωνο».

Περισσότερα Εδω