Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 22/6 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία βρέθηκε στα βραβεία Mad VMA 2022.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μεταξύ άλλων μίλησε για τον Στάθη Σχίζα, ενώ αποκάλυψε πως ήθελε πολύ καιρό πριν είναι μαζί, καθώς τον γνώριζε πριν τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο.

«O Στάθης είναι ο άνθρωπος που θα ήθελε η κάθε γυναίκα να έχει δίπλα της. Ανυπομονώ να γυρίσει, θέλω να περάσουμε καλά, να πάμε διακοπές και να περάσουμε καλά. Δεν μου κάνει αίσθηση να βγω να ξενυχτίσω, θέλω τον άνθρωπό μου για να βγω», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Τον Στάθη τον ξέρω πριν τον Αριστομένη. Τον γνωρίζω από 18 χρονών και ήξερα ότι ήθελα από τότε να είμαστε μαζί. Όσο ήμουν με τον Αριστομένη ο Στάθης το σεβόταν. Μόλις χώρισα όμως, υπήρξε πολύ στενή πολιορκία», συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση για μια ενδεχόμενο πρόταση γάμου. 

«Δεν ξέρω, εκεί έχει άπειρο χρόνο να σκεφτεί, να τα βρει με τον εαυτό του και να δει τι θέλει», κατέληξε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Περισσότερα Εδω