Κρίση φαίνεται πως περνάει η σχέση του Αλέξη Παππά και της συντρόφου του, Alessia, λίγες ημέρες μετά την περιβόητη αποχώρησή του από το Survivor.

Η ξανθιά καλλονή είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στο Happy Day και στο Πρωινό το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, ωστόσο σε καμία από τις δύο εκπομπές δεν ήταν τυπική στο ραντεβού της.

Διάβασε εδώ επίσης: Survivor: Ποια είναι η σύντροφος του Αλέξη Παππά – Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες και τα ακριβά αυτοκίνητα στο Μόντε Κάρλο

Πριν από λίγη ώρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το παρασκήνιο της εξαφάνισής της.

«Έχουμε καταλάβει, χωρίς να είμαστε βέβαιοι γιατί δεν παρακολουθούμε τις συνομιλίες των ανθρώπων, ότι πρέπει να έχει υπάρξει κρίση ανάμεσα σε αυτόν και την Alessia. Θα σας πω ότι χθες η Alessia ήταν να βρίσκεται ζωντανά στην εκπομπή μας, ενώ τα είχαμε συνεννοηθεί όλα, ξαφνικά εξαφανίστηκε. Δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, μετά μας είπε ότι δεν έπιανε το κινητό της και να γίνει η σύνδεση πιο μετά.

Μετά πάλι εξαφανίστηκε και το ίδιο έκανε και σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή, που σημαίνει προφανώς ότι ο Αλέξης, βλέποντάς την στα κανάλια να δίνει συνεντεύξεις ως η σύντροφός του, της είπε ότι “κοίτα, μια φορά συναντηθήκαμε στη σκάλα στο Μονακό, μη βγαίνεις να μιλάς”» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο Happy Day.  

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Περισσότερα Εδω