Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου παρακολούθησε όλα όσα συνέβησαν χθες στα MAD VMA 2022 ανάμεσα στον Snik και στον Light. Οι δυο τράπερς «πιάστηκαν» στα χέρια και τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι σοκαριστικά.

«Θα δείτε κάποια βίντεο από τις σκηνές ντροπής, από τις σοκαριστικές σκηνές που διαδραματίστηκαν χθες στα Mad, με αφορμή έναν τσακωμό ανάμεσα στον Light και τον Snik. Ούτε τα ονόματά τους δεν θέλω να λέω πια. Ένας θεσμός που παρακολουθούν παιδάκια. Κάποιοι τραυματίστηκαν, κάποιοι απειλήθηκαν. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι εν έτη 2022 συμβαίνουν αυτά τα σκηνικά. Φταίμε όλοι εμείς που έχουμε κάνει πρότυπα αυτούς τους τύπους» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα».

Αφού παρακολούθησε το βίντεο ντροπής, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε: «Είναι η τελευταία φορά που στην εκπομπή προβάλλουμε αυτά τα δύο άτομα. Αυτές είναι εικόνες ντροπής και δεν θέλουμε ποτέ να τις ξαναδούμε. Τι είναι αυτά τα ξεφτιλίκια; Ξέρετε πόσους δημοσιογράφους πήραμε χθες τηλέφωνο να βγουν σήμερα να μας πουν και ξέρετε τι μας είπαν; Ότι φοβούνται να βγουν, γιατί όλοι αυτοί έχουν μπράβους και μπορεί να πάθουμε ζημιά. Και εγώ φοβάμαι γιατί μπορεί να γυρίσω σπίτι μου και να με πλακώσουν στο ξύλο όλοι αυτοί! Θλίβομαι, είμαι σε σοκ, είμαι σε πανικό. Δεν με νοιάζει ποιος το ξεκίνησε, είναι και οι δύο ένοχοι. Γιατί καλέστηκαν;».

 

Περισσότερα Εδω