Όπως έγινε γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Καράλη στην Espresso, η Βάσω Ζιάρου, η «μούσα» του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι εγκατέλειψε την Ελλάδα και ζει μόνιμα στην Αυστρία, δημιουργώντας τη δική της επιχείρηση παρέχοντας υπηρεσίες φροντίδας και καθαρισμού σπιτιών. (Διάβασε εδώ όλη την ιστορία της)

Το μεσημέρι της Τρίτης 11/1, η Βάσω Ζιάρου μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

«Όταν μπήκαμε στην πρώτη καραντίνα, λέγαμε ότι θα στρώσουν όλα, αλλά το πρώτο καλοκαίρι του 2020 δεν είχαμε τίποτα από δουλειά. Έτσι, το 2021 μου έγινε πρόταση από έναν κύριο να έρθω ως υπεύθυνη εδώ στην Αυστρία ως υπεύθυνη σε ελληνικό εστιατόριο. Είχα μεγάλο θέμα επιβίωσης» είπε αρχικά η Βάσω Ζιάρου.

«Από το μηδέν ξεκίνησα, ήρθα με δανεικά λεφτά στην Αυστρία. Για κάτι καλύτερο για μένα. Έχω δύο παιδιά στην Ελλάδα που κι αυτά καταστράφηκαν στην Ελλάδα με ό,τι έχει γίνει. Έπρεπε να στηρίξω τον εαυτό μου και τα παιδιά μου» πρόσθεσε και αποκάλυψε ότι ο επιχειρηματίας που την εξαπάτησε της έδωσε όλα και όλα 1000 ευρώ από τα δεδουλευμένα της.

Σχετικά με τη δική της επιχείρηση, η Βάσω Ζιάρου σημείωσε «πως μία φίλη μου στην Αυστρία με βοήθησε σε χρόνο dt. Έτσι μου έφτιαξε τη δική μου επιχείρηση, αφού με ρώτησε αν ντρέπομαι να καθαρίζω σπίτια. Ξεκινήσαμε μέσω facebook με μία σελίδα, όπου αυτή τη στιγμή απασχολώ δύο άτομα και περιμένω άλλα δύο να προσληφθούν. Οι άνθρωποι εδώ στην Αυστρία με παρακαλούν να πηγαίνω εγώ. Μιλάω αγγλικά, γιατί γερμανικά μαθαίνω».

Η Βάσω Ζιάρου εξομολογήθηκε πως το μεροκάματο είναι πολύ καλό στην Αυστρία και μάλιστα, με τα χρήματα που βγάζει βοηθάει τα παιδιά της.

Περισσότερα Εδω