Ανατροπές τις τελευταίας στιγμής φαίνεται πως λαμβάνουν χώρα λίγες μόλις ώρες πριν την ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια, σε ότι αφορά τις προθέσεις των Λαρισαίων βουλευτών.

Όπως όλα δείχνουν, η πλειοψηφία των οκτώ θα ταχθεί κατά του νομοσχεδίου. Θυμίζουμε ότι ευθύς εξαρχής είχε δηλώσει πως θα καταψηφίσει ο Μάξιμος Χαρακόπουλος από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ το ίδιο θα πράξουν ο Γιώργος Λαμπρούλης από το ΚΚΕ, ο Γιώργος Ρούντας από τη «Νίκη» και ο ανεξάρτητος Κωνσταντίνος Φλώρος.

Από τη Νέα Δημοκρατία ο Χρήστος Καπετάνος αναμένεται να υπερψηφίσει, ενώ ο Χρήστος Κέλλας προσανατολίζεται προς το να απέχει από την ψηφοφορία, αλλά «εάν τελικά αποφασίσει να συμμετάσχει θα υπερψηφίσει» όπως έλεγε άνθρωπος από το περιβάλλον του στο onlarissa.gr

Να υπερψηφίσει αναμένεται και ο Βασίλης Κόκκαλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παρά τις αρχικές του ενστάσεις, φαίνεται να επιλέγει την στήριξη της κεντρικής γραμμής του κόμματος, ως ένας από τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του Στέφανου Κασσελάκη.

Αντίθετα, η Ευαγγελία Λιακούλη από το ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να καταψηφίσει, ανεβάζοντας τον αριθμό των Λαρισαίων βουλευτών που αντιτίθενται με την ψήφο τους στο νομοσχέδιο σε πέντε.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω