Τα Φάρσαλα είναι μία από τις περιοχές που μετά τον Ιανό, χτυπήθηκε ξανά από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ο Δήμαρχος της περιοχής κ. Μάκης Εσκίογλου συμμετείχε στη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Εσκίογλου σε ανάρτησή του αναφέρει τα εξής: “Συμμετείχα το μεσημέρι της Παρασκευής, στην κλειστή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Λαμβάνοντας τον λόγο, αφού εξέφρασα τα θερμά συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων αυτής της πρωτοφανούς κακοκαιρίας στη Θεσσαλία, ζήτησα από τον κ. Μητσοτάκη μεταξύ άλλων να σταλεί άμεσα ικανός αριθμός των απαιτούμενων μηχανημάτων για τον άμεσο καθαρισμό της πόλης και των χωριών του Δήμου μας.

Αναφέρθηκα ονομαστικά – ένα, ένα – σε όλα τα χωριά μας, τα οποία υπέστησαν ζημιές αποτυπώνοντας το μέγεθος της καταστροφής.

Τόνισα πως σε μία τόσο έκτακτη κατάσταση, απαιτούνται και έκτακτες αποφάσεις. Απαιτείται γενναία οικονομική στήριξη του Δήμου Φαρσάλων και όλων των άλλων πληγεισών περιοχών, για την αποκατάσταση των δημόσιων υποδομών και την αποζημίωση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Έθεσα μετ’ επιτάσεως τέλος και το θέμα του δρόμου Φαρσάλων – Βόλου, που απαιτεί εξίσου εκ βάθρων παρεμβάσεις για την ασφάλεια των μεταφορών.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω