Τα knockouts ξεκίνησαν στο The Voice το προηγούμενο Σάββατο, με τους coaches να υποδέχονται τους καλεσμένους τους αλλά και να κάνουν μαζί τους καυτά ντουέτα στη σκηνή.

Απόψε στις 21:00 θα απολαύσουμε επί σκηνής τον Κωνσταντίνο Αργυρό με τον Good Job Nicky οι οποίοι θα ερμηνεύσουν μία διαφορετική εκδοχή του «My way» με ελληνικό στίχο.

Μία φιλία δένει τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Good Job Nicky και αυτό είναι κάτι που φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Το TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα των Knockouts ενώ εξασφάλισε στιγμιότυπα από τις προετοιμασίες του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Good Job Nicky.

Ο ένας τοίχος στο καμαρίνι του coach είναι καλυμμένος από φωτογραφίες των διαγωνιζόμενων της ομάδας του με σημειώσεις και παρατηρήσεις για τις εμφανίσεις τους και τις πιθανές επιλογές τραγουδιών. Πριν από την πρόβα στο πιάνο ο coach με τον καλεσμένο του μελετούν και συζητάνε για τα ταλέντα που θα συναντήσουν σε λίγη ώρα. Οι συζητήσεις τους όταν δεν περιστρέφονται γύρω από το Voice αφορούν το… μπάσκετ!

Φτάνοντας στο πλατό το πιάνο κυριαρχεί και όταν έχεις δύο καλλιτέχνες κι ένα τέτοιο μουσικό όργανο στον ίδιο χώρο το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι… δημιουργικό!

Τα γυρίσματα ξεκινούν και το στούντιο γεμίζει από νότες και μελωδικές φωνές. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο  Good Job Nicky αφουγκράζονται με προσοχή κάθε ερμηνεία και στη συνέχεια κάνουν συγκεκριμένα σχόλια και παρατηρήσεις που θα βελτιώσουν τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων. Τα γυρίσματα είναι πολύωρα όμως ο coach και ο καλεσμένος του δεν χάνουν στιγμή την καλή τους διάθεση και την όρεξη για πειράγματα!

Αυτή τη θετική τους διάθεση θα απολαύσουμε απόψε και επάνω στη σκηνή του The Voice of Greece που οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν κάτι μοναδικό και διαφορετικό!

 

Περισσότερα Εδω