Μια ανάσα από την εξιχνίαση μιας άγριας δολοφονίας που συντάραξε το πανελλήνιο φαίνεται ότι βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.. Οι εξελίξεις, όσο περνούν οι ώρες είναι ραγδαίες όπως είχε φανεί από νωρίς το πρωί μετά τις πληροφορίες για νέα στοιχεία που είχαν προκύψει από τις έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Κάρολάϊν.

Με βάση αυτά το νέα στοιχεία, στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών έφτασαν με ελικόπτερο, το πρωί της Πέμπτης (17.06.2021) στην Αλόννησο, την ώρα που τελούνταν μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Κάρολαϊν. Διακριτικά, πλησίασαν τον πιλότο, ο οποίος είχε φτάσει από χθες με ελικόπτερο της εταιρίας όπου εργάζεται στο νησί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

«Όπως πληροφορήθηκα, οι αστυνομικοί του ανέφεραν ότι έπιασαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο και τον κάλεσαν να πάει μαζί τους για να τον αναγνωρίσει» λέει στο newsit.gr ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης. Και προσθέτει: «Οι αστυνομικοί ήταν πολύ διακριτικοί και δεν προκλήθηκε αναστάτωση στο μνημόσυνο. Δεν ξέρω αν τον έχουν καλέσει για αναγνώριση ή για να δώσει νέα κατάθεση».

Οι εικόνες, άλλωστε, που μετέδωσε η εκπομπή Tlive στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου δείχνει τη στιγμή που ο 32χρονος πιλότος, λίγο πριν φύγει από το νεκροταφείο για να μεταφερθεί με το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. στη ΓΑΔΑ, να είναι ήρεμος και να αγκαλιάζει σφιχτά τη μητέρα της Κάρολαϊν για να την αποχαιρετίσει.

Πηγή: Νewsit.gr

Περισσότερα Εδω