Έκπληξη προκάλεσε χθες ο Γιώργος Παράσχος ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή “Love it” αποκάλυψε πως συνάδελφός του τον προσέγγισε προκειμένου να του πουλήσει πλαστί πιστοποιητικό εμβολιασμού αντί 300 ευρώ. Στην καταγγελία αυτή έρχεται να δώσει τη δική του απάντηση ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εφημερίδα Espresso. (διάβασε εδώ πληροφορίες για τη ζωή και τη συμμετοχή του Σπύρου Μπιμπίλα στο The Crown)

“Το έχω ακούσει κι εγώ ως φήμη να κυκλοφορεί τις τελευταίες δυο τρεις μέρες, αλλά εμένα δεν με έχει προσεγγίσει κανείς να βγάλω ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αν με προσέγγιζαν, θα τους πήγαινα στην αστυνομία. Γενικά, αν υφίσταται όλο αυτό και είναι αληθινό θα πρέπει κάθε τέτοια περίπτωση να καταγγέλλεται. Διότι αλλιώς δεν μπορούμε να προστατευτούμε.

Για να το καταγγείλει δημόσια ο κ. Παράσχος, σημαίνει ότι έχει στοιχεία. Εγώ θα το κατήγγελλα κατευθείαν γιατί είμαι και πολύ υπέρ των εμβολίων. Αν υπάρχουν γιατροί που κάνουν τέτοια πράγματα, πρέπει να συλληφθούν αμέσως”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Περισσότερα Εδω