Οι πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου βρήκαν τη Λάρισα με νέες ανακατατάξεις στον εμπορικό κόσμο. Εδώ και λίγες μέρες έκλεισε το εστιατόριο «Άγγελος» στη γωνία των οδών Παπακυριαζή και Ρούσβελτ στην Πλατεία Ταχυδρομείου. Το γωνιακό κτίριο έχει ήδη καλυφθεί με προστατευτικούς μουσαμάδες, καθώς οι εργασίες έχουν ξεκινήσει στο εσωτερικό,, στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο.

Συγκεκριμένα, στη θέση του γνωστού ταχυφαγείου έρχεται ένα νέο εμπορικό κατάστημα ανδρικής ένδυσης που θα στεγαστεί στο ισόγειο. Πρόκειται για το brand Brocker Jeans” το οποίο ανήκει στην εταιρία «Νικολής Α.Ε.» από τη Θεσσαλονίκη που διαθέτει ρούχα για άνδρες κάθε ηλικίας με smart casual και business look συλλογές.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, στον πρώτο όροφο του κτιρίου στη γωνία των οδών Παπακυριαζή και Ρούσβελτ θα λειτουργήσει ο νέος χώρος της μεσιτικής εταιρίας Remax – Delta Ktima” για να στεγάσει ένα νέο επιχειρηματικό project της εταιρίας.

Στο γωνιακό δε, κατάστημα στη συμβολή της Κούμα και της Μεγάλου Αλεξάνδρου, εκεί όπου μέχρι πριν λίγους μήνες λειτουργούσαν τα «Αττικά Αρτοποιία», επιβεβαιώνεται ότι θα λειτουργήσει το πολυκατάστημα αθλητικών ειδών Zackret Sports” το οποίο διαθέτει πάνω από 80 επώνυμα αθλητικά και casual brands και αναμένεται να ανοίξει μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Ε.Μ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω