Ο Δάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αντιμετώπισε με θάρρος τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από το twitter η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα Λουκίλα Καρέρ.

Σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” στην ΕΡΤ, τον Φεβρουάριο του 2021, ο Δάκης είχε εξομολογηθεί για τον καρκίνο:

«Ορισμένες φορές έχεις μια δύναμη. Είμαι δειλός αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μου το είπαν αμέσως ότι έχω καρκίνο. Με έπιασαν πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Μου έλεγαν να κάνω μια κολονοσκόπιση και εγώ δεν έκανα. Και όταν με χειρούργησαν μου είπαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο και ότι έχω 6 μήνες ζωής. Ήταν μαζί μου οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου. Δεν μου το λέγανε. Φαίνεται ότι τη γλίτωσα. Δεν φοβήθηκα… Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό»

Η «παρεξήγηση» με τον Νίκο Μουρατίδη και οι διευκρινήσεις για την υγεία του στο TLIFE

Πριν το τέλος του 2021, ο Νίκος Μουρατίδης είχε γράψει για τον Δάκη, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση της υγείας του “μη αναστρέψιμη”. Τότε, το TLIFE είχε επικοινωνήσει με τον αγαπημένο τραγουδιστή, ο οποίος πάντα με χαμόγελο μας είχε απαντήσει:

«Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα για όσα έγραψε. Μου είπε ότι έτσι τα έμαθε από κάποιον συνάδελφο. Διόρθωσε το κείμενό του» είχε παραδεχτεί στο TLIFE.

«Τον περασμένο Ιούνιο που πήγαινα σε διάφορα στούντιο και συνεντεύξεις, κόλλησα ένα μικρόβιο στον πνεύμονα από τα air conditions. Νοσηλεύτηκα για 20 ημέρες, μου έδωσαν πολύ δυνατά φάρμακα. Έφυγε το μικρόβιο, ωστόσο ο οργανισμός μου ήταν βεβαρημένος και από τις χημειοθεραπείες που κάνω. Μου χτύπησε λοιπόν στο πάγκρεας, οξεία φαρμακευτική παγκρεατίτιδα που σημαίνει ότι ερεθίστηκε το πάγκρεας από τα φάρμακα. Έχασα κιλά, γιατί δε μπορούσα να φάω… Παρέλυσαν οι μυείς και οι φωνητικές χορδές. Μέχρι τώρα αναρρώνω και είμαι καλά» έλεγε ο αγαπημένος Δάκης για την περιπέτεια με τον καρκίνο.

Σχεδόν έξι μήνες μετά έμελλε να χάσει τη μάχη για τη ζωή…

Περισσότερα Εδω