«Τιμούμε σήμερα τη μνήμη του προστάτη του Ελληνικού Στρατού, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου και τα άξια στελέχη του. Είθε ο Άγιος Γεώργιος να προστατεύει όλους τους στρατιωτικούς μας, που με αυταπάρνηση και διαρκή επαγρύπνηση συμβάλλουν τα μέγιστα στην εθνική άμυνα της Χώρας μας».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από την 1η Στρατιά, όπου παρέστη στην τελετή εορτασμού του Προστάτη του Στρατού Ξηράς, Αγίου Γεωργίου, προσκεκλημένος του Διοικητή, Αντιστράτηγου Δημόκριτου Κωνσταντάκου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ο οποίος προηγουμένως παρακολούθησε την Δοξολογία, που τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμο, συνεχάρη τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης, σημειώνοντας τα εξής:

«Είμαστε υπερήφανοι για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεών μας, τόσο του Στρατού Ξηράς, όσο και της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού, που επιδεικνύουν διαχρονικά υψηλό επαγγελματισμό και προσφέρουν καθημερινά στο κοινωνικό σύνολο, προστατεύοντας, με κίνδυνο της ζωής τους, την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα.

Η Πολιτεία τους ευγνωμονεί και βρίσκεται διαρκώς, έμπρακτα στο πλευρό τους, αναγνωρίζοντας τη σπουδαία συνεισφορά τους στην διασφάλιση της ασφάλειας, της ειρήνης και της ευημερίας στη Χώρα μας.

Χρόνια Πολλά στον Ελληνικό Στρατό!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω