Τη Βίκυ Κάβουρα φιλοξένησε σε συνέντευξη στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Μετά την προβολή των δηλώσεων της ηθοποιού, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μία αποκάλυψη που ελάχιστοι γνώριζαν.

Όπως είπε η Ελένη Μενεγάκη, είχε κάνει πρόταση συνεργασίας στη Βίκυ Κάβουρα, της αρνήθηκε αλλά το εκτίμησε.

«Η τελευταία φορά που την είδαμε να είναι στην τηλεόραση, σε παρουσίαση όμως, ήταν στο J2US; Θυμάμαι καλά; Μετά από εκεί, έκανε κάτι αντίστοιχο; Να πω την αλήθεια, σε αυτό μου έρχεται έντονα στο μυαλό. Πρώτα, πριν σκεφτώ κάτι άλλο σε κάποια σειρά ή στο θέατρο. Εγώ όταν είχα καλέσει για να τη δω, και για να της μιλήσω για δουλειά, στον Alpha ήμασταν ακόμα, μου είχε πει ότι θα έρθω γιατί θέλω να βρεθούμε από κοντά να γνωριστούμε, αλλά είμαι στο J2US και εκεί θα είμαι του χρόνου. Και το εκτίμησα.

Τα “όχι” που δείχνουν ότι ο άλλος έχει ακεραιότητα, μ’ αρέσουν πάρα πολύ. Θεωρώ κι εγώ ότι σε αντίστοιχη περίπτωση που έχει χρειαστεί να πω όχι, λέγοντας ότι δεν εγκαταλείπω το μέρος που είμαι και πολύ θα ήθελα ίσως στο μέλλον, πρέπει να το βλέπει κανείς θετικά και όχι αρνητικά. Δηλαδή ο άλλος που σου λέει πολύ ξεκάθαρα “ευχαριστώ, αλλά προτιμώ να μείνω εκεί που είμαι γιατί είμαι καλά κι ευχαριστημένη”, θα έπρεπε να αναγνωρίζεται. Γι’ αυτό και ξαφνιάστηκα».

Περισσότερα Εδω