«Ραγίζουν» καρδιές οι σκηνές που εκτυλίσσονται λίγες ώρες πριν την κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, την ώρα που τα ερωτήματα για το τραγικό δυστύχημα με τη Ferrari παραμένουν αναπάντητα.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν με κάθε τρόπο τον άτυχο νέο. Στη Μύκονο, το πένθος σκεπάζει τα πάντα.

Όπως μετέδωσε το Live News που βρίσκεται στο νησί των Ανέμων, ένα λουλούδι στις επιχειρήσεις του Τζώρτζη Μονογυιού είναι ο τρόπος που πολλοί συντοπίτες του επιλέγουν να του πουν το αντίο.

Το αδιανόητο δυστύχημα που έγινε την Πέμπτη στη Βούλα έχει συγκλονίσει τους Μυκονιάτες αλλά και όλη τη χώρα. Όσοι τον ήξεραν αρνούνται να πιστέψουν την τραγική είδηση του τέλους, τόσο πρόωρα, του Τζώρτζη τους όπως τον φώναζαν.

Τραγικό το παιχνίδι της μοίρας για τον νέο που το 2000 στη Μύκονο είχε διασταυρωθεί ξανά με τον θάνατο, σε μία άδεια από την στρατιωτική θητεία του έκανε βόλτα με μηχανή μεγάλου κυβισμού και συνεπιβάτη φίλο του.

Ο χαμογελαστός νέος ήταν γνωστός στους Μυκονιάτες καθώς ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για την καλή ζωή, τη διασκέδαση και την ταχύτητα.

 

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στη Μύκονο με την παρουσία όλων εκτός από τη σύζυγό του η οποία ακόμα δεν έχει γνώση της τραγικής κατάληξης.

Περισσότερα Εδω