Ο Τζώρτζης Μονογυιός που έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο με τη Ferrari, το βράδυ της Πέμπτης 13/1 θα παντρευόταν με θρησκευτικό γάμο την αγαπημένη Αθηνά Κοντοπάνη, όμως δεν πρόλαβε… Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει το μυστήριο μαζί με τη βάφτιση του μικρότερου γιου του στη Μύκονο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στις 5 Μαρτίου του 2020 είχε κάνει πολιτικό γάμο με τη σύζυγό του στο Δημαρχείο Βούλας και φωτογραφίες από τις χαρούμενες στιγμές έφερε στο φως το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Λίγους μήνες μετά βάφτισε το παιδί του, που είχε έρθει στον κόσμο από προηγούμενη σχέση του.  

Η αντιδήμαρχος Μυκόνου κα. Μ. Φουρναράκη μίλησε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. «Είχα την τύχη και τη χαρά να συμμετέχω στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του και δυστυχώς μιλάμε για την πιο δυστυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Δυστυχώς ένα αναπάντεχο γεγονός που μας έχει προκαλέσει οδύνη. Για όλα παίζει ρόλο η ταχύτητα. Ο Τζώρτζης είχε πάντα ωραία και δυνατά αυτοκίνητα. Η Κατερίνα Μονογυιού έχει υποστεί σοκ» είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Φουρναράκη επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός θα παντρευόταν τον Σεπτέμβριο του 2022, όμως δεν πρόλαβε…

Περισσότερα Εδω