Μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Τζούλια Νόβα στα social media, όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της ήταν αρκετή για να ξεκινήσει ένας… “Ψυχρός πόλεμος”!

Πιο συγκεκριμένα, η ξανθιά καλλονή έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας για τα πρώτα της συναισθήματα ως μέλλουσα μανούλα και κρατώντας τρυφερά την φουσκωμένη της κοιλίτσα. 

Βέβαια, η Τζούλια Νόβα επέλεξε για αυτή τη φωτογραφία να φορέσει ένα μπλουζάκι με τα ρωσικά αρχικά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και το σφυροδρέπανο στο στήθος. Αυτό είχε ως συνέπεια να δεχτεί κάτω από την ανάρτηση δεκάδες σχόλια, θετικά αλλά και αρνητικά, όπως παραδείγματος χάριν: «Ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα…Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας….???».

Η Τζούλια Νόβα, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Μιχάλη Βιτζηλαίο, έσπευσε να απαντήσει:  «Επειδή οι γονείς μου, μου έχουν μιλήσει για αυτό δεν έχω πρόβλημα να τη φορέσω… Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς, είχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος».

Περισσότερα Εδω