Η ετοιμόγεννη Τζούλια Νόβα εμφανίστηκε πριν λίγη ώρα μέσω Skype στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της, τα κιλά που έχει πάρει αλλά και τον τρόπο που έχει προετοιμαστεί για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

«Πρέπει να έχω πάρει 14 κιλά. Μια ζωή τρώω. Η αλήθεια είναι ότι γενικά το περιμένουμε. Σήμερα κλείνουμε 40 εβδομάδες αλλά νιώθω ότι θα καθυστερήσει μερικές ημέρες. Κάποιες μέρες με εβδομάδα πιστεύω τις έχω ακόμα. Είμαι της τελευταίας στιγμής, νομίζω ότι όταν μου σπάσουν τα νερά θα αρχίσω να μαζεύω τα πράγματα για το μαιευτήριο. Το βλέπω ο Μιχάλης τελευταία στιγμή να μαζεύει τη βαλίτσα.

Το δωμάτιο το έχουμε τελειώσει σχεδόν, θέλει μόνο κάποιες λεπτομέρειες… Λιγούρες έχω πάντα οπότε δε μπορώ να πω ότι αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Πάντα τις είχα και τις έχω ακόμα. Μόνη μου ανεβαίνω πάνω και ανοίγω τα ντουλάπια και μασουλάω. Στον ύπνο δεν έχω πρόβλημα μόνο στο να σηκωθώ είναι λίγο δύσκολο.

Οι μαμάδες είναι πολύ πρόθυμες. Ειδικά η δική μου που με έχει μοναχοπαίδι και δεν έχουμε άλλο μωράκι στην οικογένεια. Θα δούμε πως θα μας βγει, μπορεί να θέλουμε με τον Μιχάλη να μείνουμε δυο μας με το μωρό. Τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα. Βοήθεια θα χρειαστούμε σίγουρα. Έχω λίγο άγχος γιατί αποφάσισα να γεννήσω χωρίς επισκληρίδειο για να δοκιμάσω τα όριά μου. Έχω ενημερώσει τον γιατρό ότι όσο και να πονάω να μη μου την κάνει Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχω δει τίποτα, θα έρθουν όλα σιγά σιγά, δε θέλω να αγχωθώ» είπε η Τζούλια Νόβα.

Περισσότερα Εδω