Πάνω που η είδηση για τον χωρισμό του όμορφου ζευγαριού έπεσε σαν κεραυνός προκαλώντας πανικό στους θαυμαστές του όμορφου ζευγαριού αλλά και σε ολόκληρο τον χώρο του hollywood, ήρθε μία νέα δήλωση να ταράξει τα νερά και να δώσει χαρά στο κοινό τους ξεχνώντας τα όσα είχανε μάθει.

Πιο συγκεκριμένα η επίσημη σχέση του ζευγαριού αριθμεί δύο ολόκληρα χρόνια αφού τον Μάρτιο του 2019 αρραβωνιάστηκε όπως είχαν δηλώσει με χαρακτηριστική φωτογραφία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Την φωτογραφία κοινοποίησε η ίδια η ηθοποιός δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους το δαχτυλίδι. Μετά ακολούθησαν διάφορες φωτογραφίες από το ταξίδι του ζευγαριού στις Μπαχάμες για να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους. Γενικά η δημοφιλή ηθοποιός έκθετε την ζωή της με τον αγαπημένο της στα σόσιαλ μίντια και έτσι μάθαμε ότι την περίοδο της καραντίνας έμενε με τον Αλεξάντερ και τις δίδυμες κόρες του που είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο με την Σίντια Σκριτις.

Ωστόσο σύννεφα ήρθαν να ταράξουν την σχέση τους και  αποφάσισαν να χωρίσουν. Η απόφαση πάρθηκε στις 12/03/21 ,ενώ τρείς μέρες αργότερα ο τύπος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με τον χωρισμό τους. Όμως μέσα σε ούτε 24 ώρες από την επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους ήρθε μία νέα ανάρτηση να φέρει πανικό αφού με μία κοινή φωτογραφία η Τζένιφερ Λόπεζ παραδέχτηκε ότι είναι και παλί μαζί αφού κατάλαβαν ότι το να μένουν μακριά δεν τους ταιριάζει.

Υπενθυμίζουμε ότι:

H Τζένιφερ Λόπεζ είναι Αμερικανή σταρ του hollywood και διαπρέπει στην υποκριτική, τον χορό και το τραγούδι

Τον Μάιο του 1999 εκδίδει τον πρώτο της τραγούδι  το οποίο γνωρίζει μεγάλη απήχηση στο κοινό με αποτέλεσμα οι φαν της να κάνουν αμέσως ουρές.

6 μήνες μετά κυκλοφορεί και το πρώτο της cd single και πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι θα ακολουθήσει μία λαμπρή καριέρα.

Η είσοδος της στο κόκκινο χαλί έγινε από την συμμετοχή της στην ταινία του καναλιού fox South central.

Παρακολουθήστε ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Εδω