Το «Dancing with the Stars», που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, επιστρέφει για να κερδίσει ξανά την προτίμηση των Ελλήνων τηλεθεατών. Το DWTS κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00, ζωντανά από την οθόνη του Star!

Όπως είναι γνωστό, το «Dancing with the Stars» έρχεται εντελώς ανανεωμένο, με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά και με κριτική επιτροπή, από ειδικούς του χώρου, με πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία.

Η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τέσσερα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου, τον Jason Roditis, θα σχολιάζει, θα συμβουλεύει, θα εντοπίζει αστοχίες και θα επικροτεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων, δημιουργικά, με μοναδικό κριτήριο την αγάπη τους για την τέχνη του χορού.

Ποιος είναι, όμως ο Jason Roditis

O Jason Roditis γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, από Έλληνα πατέρα και Ολλανδή μητέρα. Ο χορός είναι η μεγάλη του αγάπη και από πολύ μικρή ηλικία κατάλαβε πως θα ασχοληθεί με αυτό.

Από την ηλικία των 16 χρόνων ξεκίνησε να χορεύει μαζί με την Tonia Kosovich. Η λατρεία του για τον χορό τον οδήγησε στην απόφαση να εγκαταλείψει την Αυστραλία για το Λονδίνο, όπου κατάφερε να μπει στη λίστα των 10 πιο ανταγωνιστικών χορευτών latin το 1993 κερδίζοντας διεθνείς διαγωνισμούς σε Αγγλία, Αμερική, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία και Ισπανία.

Η αφοσίωσή του και το πάθος του τον οδήγησαν στην κορυφή παγκόσμιων διαγωνισμών χορού. Είναι πρωταθλητής ballroom και latin ενώ τα τελευταία χρόνια είναι κριτής σε διεθνείς διοργανώσεις και Λέκτορας στην Κίνα, την Αυστραλία, το Λονδίνο και την Αμερική.

Ο Jason Roditis, το 2001 αποσύρθηκε από το διαγωνιστικό κομμάτι και εκεί γεννήθηκε μία ακόμη μεγάλη αγάπη για εκείνον, το Windsurf.

Η συμμετοχή του στη Eurovision

Ο διάσημος χορευτής το 2008 επιλέχτηκε από τη δημόσια τηλεόραση προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, με την επί σειρά ετών παρτενέρ του, Tonia Kosovich στο αδερφάκι της Eurovision, τον χορευτικό διαγωνισμό Eurovision Dance Contest, όπου πήραν την 7η θέση.

Οι διεθνείς διακρίσεις του Jason Roditis

Σήμερα, ο Jason Roditis είναι διδάσκων σύμβουλος χορού στο παγκοσμίου φήμης, «Beijing Dance Academy» της Κίνας και Επίτιμος καλλιτεχνικός διευθυντής στο «Beijing Ballroom Dance Troupe».

Έπειτα ακολούθησαν και άλλες σπουδαίες δουλειές, όπως η συνεργασία του με τον καταξιωμένο χορογράφο του «West End», Sir Anthony Van Last, αλλά και η περιοδεία με παραστάσεις σε 77 στάδια παγκοσμίως, η οποία παραμένει η πιο «πλούσια» θεατρική εμπειρία της καριέρας του.

Ανυπομονούμε να τον δούμε τον νέο του ρόλο στο Dancing with the Stars που θα προβάλλεται από τη συχνότητα του Star Channel.

Περισσότερα Εδω